Legyen barátod a zongora - Carlos Cipa kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Legyen barátod a zongora - Carlos Cipa kedvencei

2014.06.05. 07:44

carloscipa.jpg

 

Ha nem ismerjük Carlos Cipát, akkor olvashatunk vele kapcsolatban esős őszi romantikáról, mesébe illő atmoszféráról, könnyed játékról, csodálatos utazásról, zenei alázatról, hűségről. A német fiatalember harmadik alkalommal érkezik Budapestre, hogy lenyugtassa és lenyűgözze a közönséget zongorajátékával. A modern klasszikus jelzőt egyértelműen megnyerő srác június 5-én egyik barátjával a főként csellista, Sebastian Planoval játszik egyet a Bakelit Multi Art Centerben. Bevalljuk, mi sem tudtunk róla túl sokat, de klassz ötlet volt, kíváncsiskodni,  és már az is megvan, hogy rajong Budapestért és BANKS, Mozart vagy a The National zenéje sem az utolsó nála. Kedvencek.

 

carloscipa.com

Facebook

carloscipa.bandcamp.com

soundcloud.com/carlos-cipa

 



FILM


Az utóbbi időben TV-sorozatos srác lettem, az új filmekből sajnos hiányzik valami nekem, inkább a régebbi mozikat kedvelem, például Hitchcock, Wilder, Lumet stb., de azért az újabbak közül is bejön néhány, a Her, The Wolf of Wall Street, The Master. És a sorozatok, amiket nézek és szeretek a korábbi Breaking Bad évad, a Fargo, Hannibal és aTrue Detective. Ja, és természetesen az elsőtől az utolsó részig a Mad Men.

 



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Budapesten csak az Akváriumot ismerem, ahol kétszer is játszottam az elmúlt időszakban, egy elég klassz hely, főleg most, hogy felújították. De ha Münchenben vagyok, ahol születtem, megnézem a Kafe Kult-ot, remek koncerteket szerveznek ide. Ha pedig kaja, akkor a vegán kepabhouse az állomás közelében, elképesztően jó.



ZENE


The National, BANKS, Mozart, David Lang, Beach Boys, Sia, György Kurtag, hogy csak megemlítsek párat.

 

 

 

 

 

 

 

 



FESZTIVÁL


A Dockville (Hamburg), ahol egyébként augusztusban fellépek:)

 

 



KONCERT IS LESZ:

 

Modern klasszikusok estéje:

2014. június 5. (csütörtök), Bakelit Multi Art Center

Carlos Cipa (D) + Sebastian Plano (ARG)

EVENT

 

Mutatunk valamit a másik sráctól is:

 

Carlos Cipa ezt a saját videót ajánlja:

 

 


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

1 komment

Címkék: zene ajánló carlos cipa

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr296264345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reeku4 2014.06.06. 07:37:13

Máris szimpatikus: sorozatok terén jó az ízlése ;)
süti beállítások módosítása