Te segítesz vagy továbbmész? - Helló Hősök Fesztivál - BackstageBass

Írta: borso.

Te segítesz vagy továbbmész? - Helló Hősök Fesztivál

2014.06.14. 08:58

hellohosok.jpg

 

 Helló Hősök!

 

2014. június 15. (vasárnap), Budapest Park

EVENT

www.hosoktere.org

 

Ha hétköznapi hős vagy és akkor is ha nem, vagy ha csak szeretnél együtt látni sok-sok hétköznapi hőst, akkor június 15-én menj a Budapest Parkba. Legyél az, amit teszel és kutass a fejedben, hogy hányszor áldoztál be egy metrót vagy egy buszt, csak azért, hogy segíts valakinek, mikor volt olyan, hogy megkérdezted valakitől, aki a 400 fokban a tűző napon láthatóan aludt, hogy minden okés-e vele, előfordult-e, hogy a legnagyobb természetességgel nyúltál egy látássérült emberhez, hogy ne menjen neki a falnak. Na, ha vasárnap van kedved koncertezni, együtt slammelni vagy csak dumálgatni ilyen arcokkal, akkor tudod, mi a tennivaló.

A program mögött a Hősök tere projekt álldogál. Itt róla:

 

 

 

KONCERTEK:

 

Anna and the Barbies

 

 
Mary Popkids

 


Ivan & the Parazol

 


Óriás

 


Halott Pénz

 


Sena és zenekara

 


Belmondo

 

 

A fesztiválon bemutatót tartanak a hazai Slam Poetry nagyágyúi:

Bencsik Ádám Ponza, Gábor Tamás Indiana, Horváth Kristóf Színész Bob, Kemény Zsófi, Kupa Julcsi, Mavrák Kata Hugee, Pion István, Simon Márton, Süveg Márk Saiid. Fellépnek a hősslam-nyertesek: Pécsről Fleisz Tamás, Budapestről Bokor Krisztián, Horváth Gergely Gege és Tunyogi Imre.

Te is kipróbálhatod magad ebben az igazán kreatív műfajban! A 10 soros versenyre a slamhosok@gmail.com e-mail címen jelentkezhetsz.


További programok:

- VészHELYzet
- HősKÉPző
- Együtt DoboX
- HősCamino
- A Hősök Tere

 

 

 

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene fesztivál slam poetry hello hősök

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr556298787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása