Szövegírás titokban, éneklés a játszón - a kanadai Heart Streets a Toldiban - BackstageBass

Írta: borso.

Szövegírás titokban, éneklés a játszón - a kanadai Heart Streets a Toldiban

2013.10.19. 13:58

heartss.jpg


Megszületni Budapesten, lelépni Montrealba, tanulni kicsit New Yorkban, közelebb kerülni a hiphophoz és szövegeket írni titokban - ő lenne Emma Beko, ja, és már kilenc évesen összebandázni a helyi, kanadai és már talán akkor énekelgető Gabrielle Godonnal. Végül jön egy este, amikor nevet kap a Heart Streets zenekar. 2011 érkezik az első EP, egy év múlva már a Nonchalant és a Collision című számokat egyre többet hallani, 2013-ban pedig a Beats, Blunts & Broads a legújabb darabokkal, amit a Designer Drums meghívására meg is mutatnak nekünk október 19-én a Toldiban. Ha éppen ráérsz, akkor ismerkedj meg a lányokkal itt, szombaton pedig, tudod, hol.


EVENT

 

 

 

 

Interjú az Electronic Beats oldalán

www.facebook.com/HeartStreets


music.heartstreets.com


www.youtube.com/user/OfficialHeartStreets

www.facebook.com/DesignerDrums

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló Toldi designer drums heart streets

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr585583202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása