Hazai zene a kétnapos Brék Fesztiválon - BackstageBass

Írta: borso.

Hazai zene a kétnapos Brék Fesztiválon

2013.06.17. 15:32

brek.jpg



BRÉK FESZTIVÁL

2013. június 17-18.

Akvárium Klub


Páratlan eseményre kerül sor június 17-én és 18-án az Akvárium Klubban: Brék Fesztivál címen kéttucatnyi fellépő csinál majd rendszert az idegeinkből. A mérhetetlen zenei túlzásokban eszünkben sincs mértéket tartani, így art-poperek, poszt-punkerek, és rock and rollerek váltják majd egymást a színpadon, miközben a teraszon és az Akvárium-teremben is DJ-k tömkelege passzolgatja egymásnak a lemezjátszót. Rövid, 20-30 perces koncertek, különleges megszólalások, gyors cserék!


HÉTFŐI NAP KONCERTJEI


A 17-i DJ-válogatott pedig: Ritka Bítek DJs, Negro, Crimson & Chrom, Küss Mich DJs, ELO X Sena X Kemon, a Deck Attack és Beta.



KEDDI NAP KONCERTJEI


A DJ válogatott kedden, azaz június 18-án: Johnny Drama, Minek, Palotai, S*10 Sound System, Meatmarket DJs, Girls and Mathematics DJs

Bővebben a Brék Fesztiválról.

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló brék fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr235363749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása