200 koncerttel indul a nyári fesztiválozás - BackstageBass

Írta: borso.

200 koncerttel indul a nyári fesztiválozás

2013.05.13. 15:21

PAFE2013_LOGO.jpg


Május 16-19.
PAFE
, Szántód


2013. május 16-án elindul a nyári fesztiválszezon, hiszen csütörtökön nyitja kapuit Szántódon a Pannónia Fesztivál, amely a legsokrétűbb zenei felhozatallal biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legkedvesebb fellépőket a pünkösdi hosszúhétvégén.

Az évek során több tízezer ember látogatott el a Pannónia Fesztiválra, hogy együtt bólogasson Flo Rida-val, AFU-RA-val és az ONYX tagjaival, együtt rázza a sérót a Twisted Sisterrel, együtt robbanjon a Tankcsapdával, és együtt ugráljon hazánk legnépszerűbb és kevésbé ismert, ámde annál tehetségesebb bandáival.

Apropó, több ezer: a PAFE idén is – talán – a legmegfizethetőbb fesztiválnak számít a maga négy napja alatt felvonultatott tengerentúli hírességeivel, közel 200 hazai fellépőjével és a még mindig négy számjegyű jegy- és bérletáraival. A Balaton közelségéről, Szántódpuszta hangulatáról és a tihanyi apátság látványáról ne is beszéljünk – ezek megfizethetetlenek.


Válogattunk a fellépőkből, de színpadonként:


Tuborg Nagyszínpad

 


ZIPS Shoes Nagysátor

 



Rockélet Sátor

 



Unicum Music Pub / Zeneszöveg.hu Színpad

 



Hóóórukk Hütte

 



JEGYINFÓ

HELYSZÍN

PROGRAM

 


www.facebook.com/pannoniafesztival

www.pannoniafesztival.hu

4 komment · 1 trackback

Címkék: zene ajánló koncert pafe pannonia fesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr85298362

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Üljenek a fiúk ölébe a lányok 2013.05.14. 10:35:48

Május elsején kimentünk a Tabán Fesztiválra, had szokják a gyerekek a jó zenét (másnap készült is rajz otthon a színpadról, "Ricse, Ricse, Beátricse" felirattal). Ott, a domboldalon ülve jöttünk rá a párommal, hogy mennyire kimaradt ez a feeling az éle...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kennyking 2013.05.14. 10:07:02

Minden évben mindig ugyanazok a zenekarok minden magyar fesztiválon.Plusz a lehúzás, méregdrága italok, kaják, eszed-iszod, nem kapsz mást.Itt bedobnak egy Slayert, ott egy Kreatort, de a Kispál, a Quimby a Tankcsapda meg a többi örök.Hülye aki egy pár napos fesztiválon elkölt egy havi fizetést a vizezett háromszoros áron csapolt ihatatlan szar magyar sörért, ehetetlen kitudjamiért.Én már csak külföldre járok, ha már fesztiválozni van kedvem, de nem azért, mert a külföldi az mindig jobb,mindig szebb, hanem mert lényegesen korrektebbek a viszonyok.A magyar belterjes fesztiválszervezés nem érdekel.

MetálFater (törölt) 2013.05.14. 12:15:53

A zenei fesztiválok szervezőinek üzenném:

Mindössze 20 Euró belépőért - sacc per kb 5800 Ft - ezeket a bandákat láthatja a szerencsés metalfan:

EVILE
STEELWING
KATANA
SISTER SIN
ABSOLVA
AFTER ALL
DYSCORDIA
WIZZ WIZZARD
SUICIDAL ANGELS

No itt töltelék zenekart nem találni.
És érdekes. de Belgiumban ezt ennyiért is meg tudják rendezni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.05.14. 12:34:34

és ez lesz az első idén amit azonnal ki is hagyok.

kennyking 2013.05.14. 13:15:13

@MetálFater:
54 euróért 4 napos stucc-stucc mentes fesztivál Csehországban ( Bp-től 280 km), Vizovicében, a sör ( SÖR !!! -staropramen, budwaiser, Radegast, gambrinus, stb)22-30 korona között.Nincs taperolás, azt viszel enni, inni amit akarsz, senki nem veszi el.Pár fellépő:- Accept, rage, Grave Digger, Exploited, Prong,Malmsteen, Death dealer,Leningrad Cowboys, stb.Ki kiváncsi a Vad Fruttikra , supernemre, Fishre, stb? Röhejesek a magyar fesztiválok!
süti beállítások módosítása