Rózsaszín por az arcodba - december 14., Toldi Klub - BackstageBass

Írta: borso.

Rózsaszín por az arcodba - december 14., Toldi Klub

2012.12.14. 13:48

marge.jpg


Marge live, Tape Underground live


2012. december 14. (péntek), 22 óra

Toldi Klub
(1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.)



MARGE

 

Mészáros Zsuzsanna óvodás kora óta énekel és nagyon korán, már tizenkét évesen került bele a magyarországi underground elektronikus zenei körforgásba. Föllépett az A38-on a Fresh ER rendezvényein, énekelt a Live Act beatbox formációval és SP-vel is. DJ Negro és Infragandhi vendégfellépője, valamint kislemezt készít elő az Uptown Felazzal, akikkel az Utolér című film főcímdalát is készítette.

Marge 2010 decemberében debütált ingyenesen letölthető And című albumával – a dalokat és a szövegeket egyaránt az énekes-előadó, Mészáros Zsuzsanna írta. A jazz, a trip-hop és a soul műfajába tartozó számokat Monkeyneck producerrel közösen, számítógépes programok segítségével, viszont hangszeres zenészek közreműködésével készítették. Marge albuma köré tavasszal zenekar alakult, a lemezbemutató koncertre május végén került sor az Instantban.

Az idei év fesztiválszezonjából Marge szinte teljes egészében kimaradt (kivéve a Bánkitó fesztivált), nem véletlenül. Marge úgy döntött ugyanis, hogy egy időre magára hagyja a magyar zenei szcénát. és a Közel-Keletre, egészen pontosan Kairóba utazik, hogy új albumát ott vegye fel, arab zenészek közreműködésével.

Tette ezt azért, mert régi jó kapcsolatokat ápol a közel-keleti hiphop világgal, és a forradalom utáni bizsergő kairói kulturális élet jó hatással van bárki kreativitására.

Marge legújabb dala néhány napja debütált az MR2 Petőfi Rádióban.

Marge korábba már mesélt nekünk a kedvenceiről, ITT.

www.facebook.com/margemusic

soundcloud.com/margeonemusic


 



TAPE UNDERGROUND

 

Kérdések, gondolatok rólunk, az Emberről, és az útról, amit megúszni nem lehet, amit végig kell járnunk, hogy végül önmagunkra találjunk. És, természetesen nem maradnak el a lehetséges válaszok sem. Tape Underground elmélkedés a megszokott simogatóan lágy előadásmódban, trip-hop, elektronika, dub, downtempo stílusban.


soundcloud.com/tapeunderground

www.facebook.com/tapeunderground




Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal


Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert marge tape underground

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr834965304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása