Vérprofival kezd a Monday Session - Dj Vadim kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Vérprofival kezd a Monday Session - Dj Vadim kedvencei

2012.12.10. 12:12

vadim.jpg


www.facebook.com/djvadim

www.djvadim.com

soundcloud.com/dj-vadim

 

A teszt megvolt, az Átrium készen áll a Monday Session nyitóbulijára. Az első igazi átriumos M.S. megmozduláson Dj Vadim keveri a zenét december 10-én, hétfőn.


DJ Vadim leningrádi születésű, Londonban felnőtt, jelenleg New Yorkban és Berlinben élő DJ-producer. Zenéje eklektikus - egyszerre hiphop, soul, reggae, világzene és táncos elektronika, egyszerre programozott és organikus. A kritikusok szerint Vadim „megkerülhetetlen” művész, s azon kevesek egyike, akik „újat tudtak hozni a hiphopba”. A művész, aki Andrej Gurov néven látta meg a napvilágot, 1996-os USSR Repertoire című, instrumentális hiphopot tartalmazó lemezével robbant be, azóta számos EP-t és nagylemezt jelentett meg - a legfrissebb a 2009-es U Can't Lurn Imaginashun. Vadim-lemezei mellett számos más művésznéven is alkot - Little Aida, The Bug, The Isolationist, csak, hogy néhányat említsünk -, ugyanakkor dolgozott már a Morcheebával, a Rootsszal, Prince-szel, a Cure-ral, Paul Wellerrel, sőt, a Kraftwerkkel is. Munkásságát már csak azért is magunkénak érezhetjük, mert 2007-es Soundcather című lemezén a leginkább az Irie Maffiából ismert MC/énekesnő, Sena is vendégszerepel.

forrás: mr2.hu


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



KÖNYVEK

Howard Marks - Mr. Nice, elképesztő sztori, egy elképesztő élet...


FILMEK

Sok filmet nézek, most láttam egy vámpírosat Tim Burton és Johny Depp szereplésével. Nagyon rossz vagyok nevekben. A címeket mindig elfelejtem, de a lényeg, hogy jó legyen. A zenét is sokat szoktam vizualizálni.


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

Nem járok kocsmákba, étteremben viszont mindig, amikor tehetem. Nincs jobb,mint egy jó kajálás. Bárhol járok, mindig keresem a finom ételeket.Szeretek mindent a gyorsétteremtől a Michelin-csillagosig. 


ZENE

Mindig tiszteltem a mestereket, az olyan klasszikusokat, mint Bill Withers, Marvin Gaye, Teddy Pendergrasss, James Brown, John Coltrane, Billy Holiday, Aretha. Alig várom az új Andreya Triana albumot. Nagyon bejön, amit a Tokyo Dawn Records csinál, és szeretem még a Fat Freddys Drop és Black Seeds zenéit. Az is tuti, hogy Új-Zéland is melegágya a jó zenéknek. Ami még jöhet az DVA, Julio Bashmore, C2C, XXYXX, Essa, Wiley, Moodyman, Flying Lotus...

 



ÜZENT IS NEKÜNK:

Ne bízz meg egyből semmiben, amit olvasol, járj utána mindennek és a nacionalizmus e sötét napjaiban mindig emlékezz, hogy együtt állva maradunk, megosztva viszont elbukunk. Ne félj semmitől! 


KONCERTAJÁNLÓ:

 

MONDAY SESSION No.1 @ ÁTRIUM

DJ VADIM / SENA / KEYSER / BODOO / MR.MASTERS / FAZ

2012. december 10. (hétfő)

Átrium Film-Színház (Budapest, Margit körút 55.)

S*10 Records



AZ ÚJ ALBUMÁRÓL 3 SZÁMOT AJÁNL NEKÜNK:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert átrium dj vadim

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr414957690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása