Triplán a hazai zenei kultúráért - MONO meets MUSIC - BackstageBass

Írta: borso.

Triplán a hazai zenei kultúráért - MONO meets MUSIC

2012.11.15. 15:39

MONO meets MUSIC logo.jpg



A MONO Fashion összekapcsolja a stílust és a zenét - MONO meets MUSIC

 

A MONO meets MUSIC a hazai divattervezők gyűjtőhelyeként ismert MONO Fashion Shop új projektje, mely a magyar zenei élet feltörekvő, fiatal generációjának ad lehetőséget és platformot a bemutatkozásra.


MONO meets MUSIC / CD-kiadvány

 

A stílus és a zene találkozásából született meg a MONO meets MUSIC-projekt, melynek célja a hazai zenei szcéna fiatal tehetségeinek támogatása és bemutatása. A kezdeményezés egy CD-kiadványban öltött fizikai testet, mely egy zenei műfajokon átívelő, szubjektív és eklektikus merítés az éppen aktuális hazai élőzenei produkciók és elektronikus zenei producerek szerzeményeiből. A válogatáson olyan nevek szerepelnek, akik munkájukkal értéket képeznek és előreviszik a hazai zenei kultúrát. A november 15-én megjelenő válogatást a MONO Fashion egy nagyszabású triplakoncert keretében ünnepli meg az Akvárium Klubban, ahol a kiadványon is szereplő Volkova Sisters, Kamikaze Scotsmen és Dr. Beat lép fel.

A limitált példányszámú CD-kiadvány különlegessége, hogy a rajta szereplő zenészek sajátkezű rajzai díszítik a borítóját, ezáltal minden egyes darab egyedi, nincs két egyforma közöttük. A CD-kiadványhoz a MONO meets MUSIC november 15-től a MONO Fashion Shopban lehet hozzájutni (bizonyos értékű vásárlás felett) a készlet erejéig.

 


MONO meets MUSIC CD-kiadvány tracklista:

 

Kamikaze Scotsmen - Song Of Procreation
Polar Dear - Even If I'm Late
Morningdeer - Fool
Nouvelle Phénomène - Hello Michel
Volkova Sisters - Shiny Fay Of Sorrow
Dr. Beat - Life
Tom With His Guitar - Flag In The Pole
Haunebu - Gabriel
Yvein Monq - Epiclesis
Ghost Warrior - Retribution
Anton Vezuv - I'm Sorry



Néhány videó:

Kamikaze Scotsmen

 

Dr. Beat

 

Volkova Sisters

 

www.facebook.com/MonoMeetsMusic

www.monofashion.hu


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert akvárium mono fashion dr beat volkova sisters kamikaze scotsmen

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr664908591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása