Batman és nyers kaja az ötödik dimenzióból - Dub FX kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Batman és nyers kaja az ötödik dimenzióból - Dub FX kedvencei

2012.11.09. 10:03

dub fx.jpg

www.facebook.com/dubfx

dubfx.bandcamp.com

Egyszer csak összepakolt, vett pár kütyüt, útközben összeszedte Flower Fairyt, és ahol csak tehette megállt az utcán zenélni kicsit. Nyers kaját eszik, Batmant olvas, erdőben csavarog, és nagyon ajánlja az ötödik dimenziót, ő már megtalálta. Itt DUB FX kedvencei.

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal


KÖNYVEK

Szinte csak zenei magazinokat és Batman képregényeket olvasok.  Főleg zenét hallgatok.


FILMEK

Szeretem ha egy kicsit sötét, mégis gyönyörű egy film, ilyen az Eternal Sunshine Of The Spotless Mind, a Punch Drunk Love, a Midnight In Paris, a The Secretary, az Amélie vagy a Fight Club. De bírom a dokumentumfilmeket is, ilyen a What the Bleep Do We Know?.


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

Mivel kocsmákban és klubokban zenélek, sokkal jobban szeretem a parkokat és az erdőket. Szívesen megyek nyers ételeket felszolgáló éttermekbe. Keressetek ilyet a saját városotokban is, valóban léteznek!


ZENE

A kedvencem a liquid dnb, mint például Comix, Calibre és High Contrast, az old school jungle, innen Dj Hype, a The Ganja Kru vagy az Urban Take Over kiadó. Szeretem a ragamuffint - Alborosie, DotVibes, The Marleys, a dubból King Tubby és Lee Perry jöhet bármikor. Hiphop előadók közül a Tribe Called Quest, Pete Philly és Chords. De a kedvenc bandám a világon a Fat Freddy's Drop, a kedvenc albumom idén pedig a Snaerophobe.


KONCERTAJÁNLÓ:


SNOWATTACK WARM UP PARTY

2012. NOVEMBER 9. (péntek)

Helyszín: STUDIO Club, Budapest

A SNOWATTACK egy kis bemelegítővel készül, 
hogy senkit se érjen meglepetés Franciaországban!

 
 

DUB FX ÜZENETE NEKÜNK:

Ismerd meg még jobban magad és a lehetőségeidet! Juss el az ötödik dimenzióba és ragadd meg! Ez az, amit én is teszek, és ez nekem dolgozik.

Két videót is a figyelmünkbe ajánl:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert dub fx

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr564897937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása