Újra köztünk lesz a Gödör - BackstageBass

Írta: borso.

Újra köztünk lesz a Gödör

2012.11.06. 15:41

gklub.jpg


A történet folytatódik…

November 30-án nyit az új Gödör Klub!

Nem telt el egy teljes év, hogy a Gödör Klub csapatának el kellett hagynia névadó helyszínét, az Erzsébet téri gödröt. A Gödör Klub új otthona a Király utca 8-10. sz. alatt, a Central Passage-ban lesz.

A nyitóhétvégét november 30-án és december 1-jén tartják, és ettől kezdve a Gödör Klub ismét minden nap nyitva áll a látogatók előtt.

November 30-án elsőként Müller Péter Sziámi... AND FRIENDS lép színpadra, többek között a Gödör hagyomány okán, 10 évvel ezelőtt az Erzsébet téri Gödör első programja a Sziámi Zenei Társulat Seres estje volt. Régi Sziámi dalok, CatsandOX dalok Takáts Eszterrel, és jön a barátok hosszú sora…

A Mississippi Big Beat (a hazai blues veteránjának számító Oláh Andor szájharmonikás, és a gitáros, Gál Csaba Boogie zenekara) egy izgalmas, új, ugyanakkor régi világba vezet el bennünket. A magyar elektro szcénából importált zenész producerek összeálltak az alkimistákkal, akik a rap szlengjével, a népzenék nektárjával, a Big Beat ritmusával érkeztek és jól összekeverték ezeket a blues kormos fazekában, amibe véletlenül beleesett egy kis varázsgomba is, és máris kész a Delta Disco!

A Zagar együttes adja a nyitónap utolsó koncertjét. A régóta várt új Zagar album jövő év februárjában jelenik meg, Light Leaks címmel. A lemez beharangozó száma, a Space Medusa  idén novemberben debütál, méghozzá rendhagyó módon. Zságer Balázsék úgy döntöttek, hogy egy szokatlan közösségi aktivitással hívják fel a figyelmet a közelgő premierre. Az első single, a Space Medusa egy külön erre az alkalomra fejlesztett musicplayer alkalmazás segítségével jut el a rajongókhoz a facebookon. Az applikációban a dal sávokra bontva, egy másodperces hangmintákból rakódik össze a közönség segítségével. Ennek bemutatója és egy kis új nagylemez előzetes lesz ennek a koncertnek az apropója.

A koncertek után Tom Select (Girls and Mathematics) válogat jobbnál jobb zenéket hajnalig.

December 1-jén a szlovák Dirty Disco Rockers elektronikus-experimentális rockzenéje után a Korai Öröm csap egy fantasztikus bulit. A koncertek után Korai’s Banditos party lesz.


A nyitóhétvége mindkét napjára 800 Ft lesz a belépő.


További programok, infók:

 

www.godorklub.hu

www.facebook.com/godorklub

godorkuj.jpg

4 komment

Címkék: zene ajánló koncert gödör klub

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr554893634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G_P 2012.11.06. 20:45:30

Hova menekül a magát értelmiséginek tartó réteg majd, ha a plebs ezt is ellepi?

Firestarter18 (törölt) 2012.11.06. 22:41:06

Mintha a modorost olvastam volna. Ez a mondat priceless:
"A magyar elektro szcénából importált zenész producerek összeálltak az alkimistákkal, akik a rap szlengjével, a népzenék nektárjával, a Big Beat ritmusával érkeztek és jól összekeverték ezeket a blues kormos fazekában, amibe véletlenül beleesett egy kis varázsgomba is, és máris kész a Delta Disco!"

Plumper 2012.11.07. 08:57:05

Nem szeretek belépőt fizetni, de a Gödörnél bevált: fizetős koncerten sokkal tisztább volt a képlet, el lehetett férni, zsebesek és gyanús alakok nagyrészt kiszorultak. Ingyenes eseményre ez nem állt.
A Király utca jó hely, drukkolok a Gödörnek!
Aki meg füveseket említ, az vegyen vissza a napi házipálesz, sör és kannásbor adagjából, asszonyveréséből és rasszista dumájából, aztán térjen ide vissza.
süti beállítások módosítása