Gitár és szintetizátor=powerpop - Bemutatkozik a Karmapolis - BackstageBass

Írta: borso.

Gitár és szintetizátor=powerpop - Bemutatkozik a Karmapolis

2012.09.28. 14:25

kmpolis_.jpg


www.karmapolis.hu

www.facebook.com/karmapolisband

http://soundcloud.com/karmapolis

www.youtube.com/karmapolis01


A Karmapolis zenekar 2010-ben alakult, olyan zenészekből, akik korábban különféle zenekarokban már együtt zenéltek, de valami másra, újra vágytak, és ezt együtt akarták összehozni:

“Stílusunkat powerpop-nak, vagy hardpop-nak nevezzük; amelyben gitárok és szintetizátorok nem vesznek össze, nem állnak szemben egymással, sőt…. ez végülis popzene, mivel a dalok hossza 4 perc alatt marad, verzék, refrének vannak bennük, és nem utolsó sorban a dallamok igen fontos szerepet kapnak.

Hatással voltak ránk pl.: Radiohead, Björk, U2, RHCP, Mars Volta, Depeche Mode, Muse, Incubus, PJ Harvey, QOTSA, Led Zeppelin, Rolling Stones és még nagyon nagyon sokan…”


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

 


KÖNYVEK

Márai Sándor: Sirály


FILMEK

abszolút kedvenc: Into The Wild


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

Gozsdu Manó Klub


ZENE


ismét felfedezni a RHCP-t..... MUSE frenetikus, amit csinál, ciki-nem-ciki a Coldplay is ott van;-), alig várjuk az új DM albumot... rengeteg új fiatal, akire érdemes odafigyelni pl. Miike Snow, a Rolling Stones, The Shoes..:-)




Üzenet a zenekartól:

2012. szeptember 28., Gozsdu Manó Klub


Gyere el nézd meg, hallgasd meg a bandát, szerintünk szeretni fogjátok, mindenkinek megvan a maga kedvenc száma tőlünk, és ez valahogy mindig egy másik dal... tehát nem egy sláger és ciao (szerintünk eléggé eklektikus, stílusokat ötvöző zene a miénk – igaz van , aki egésznek találta ezt is.... na ennyit ér, amikor valami szubjektív dolgot próbálunk meg szavakba önteni:-)

Itt pedig egy videó, hogy jobban megismerd őket:

1 komment

Címkék: zene ajánló koncert karmapolis soundkitcen

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr954808344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Régi Péter 2012.09.29. 11:16:33

Igen. És még hatással volt rájuk: a NEO.
süti beállítások módosítása