Zalatnay, Ganxsta és a Dolly Roll egy színpadon - BackstageBass

Írta: borso.

Zalatnay, Ganxsta és a Dolly Roll egy színpadon

2012.08.03. 13:38

Sziget_2012_logo_.jpg

Magyar Dal Napja a Szigeten

Augusztus 5-én a Sziget Nagyszínpadon egy 11 órás koncertfolyam keretében – 70 zenekar és előadó lép fel, és mintegy 150 magyar slágert hallhat élőben a közönség.

www.sziget.hu

PROGRAM


12 órától:
A kezdet– a legnagyobb táncdalok a Smile együttes előadásában, vendég: Zalatnay Sarolta, Szivák Zsolt


13 órától:
Török Ádám és a Mini, Belmondo, Ladánybene 27, Péterfy Bori & Love Band, Bárdos Deák Ági, Menyhárt Jenő, Müller Péter Sziámi (URH, Kontroll Csoport, Sziámi és Európa Kiadó dalok)


 

14 órától:
Kistehén, a Neoton família sztárjai, Pál Utcai Fiúk, Lovasi András


 


15 órától:
Pa-dö-dő, Dolly Roll, Republic,1 pont 1 (Novák Péter és a Kimnovák dalai), Rap Allstars: Akkezdet Phiai, Animal Cannibals, Fluor, Hősök, Punnany Massif, Sub Bass Monster





16 órától:
Karthago, Takáts Tamás Dirty Blues Band, Balázs Fecó, Magna Cum Laude


 


17 órától:
Rock Allstars: Bebe, Frenreisz Károly, Ganxsta Zolee, Keresztes Ildikó, Novák Péter, Benkő László, Rudán Joe, Somló Tamás


 


18 órától:
Ganxsta Zolee és a Kartell, Hobo, Tátrai Band, Supernem, Vad Fruttik


 


19 órától:
Kardos-Horváth János, Caramel, Magyar Jazz Workshop, Babos Gyula, Borlai Gergő, Csepregi Gyula, Dés László, Emilio, Lattmann Béla, László Attila, Szakcsi Lakatos Béla, Vukán György, Zsoldos Béla, Radics Gigi, Geszti Péter (Jazz + Az és Gringó sztár dalok)


 


20 órától:
Rúzsa Magdi & Presser Gábor, KFT, Első Emelet, Fenyő Miklós


 


21 órától:
Charlie, Szörényi Levente, Bródy János, Koncz Zsuzsa, Gerendás Péter



22 órától:
LGT, Beatrice, Tankcsapda, Finálé



A korábban meghirdetettől eltérően Kispál András és Dióssy D. Ákos nem lép fel a Magyar Dal Napján. A szervezők elnézést kérnek a közönségtől és a Művészektől a hibáért!

forrás: sziget.hu

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



3 komment

Címkék: zene ajánló koncert sziget fesztivál magyar dal napja

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr64693363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nazarin 2012.08.03. 21:32:54

Közvetítik ezt valahol?

McKinney 2012.08.04. 07:07:18

@Nazarin: a pokolban. kínzásnak.

töreki 2012.08.04. 07:07:53

Szeretném tudni, hogy miért nincsenek börtönben akik engedélyezték a köztudottan drog és prosti kereskedés "sziget" művelését! Miért engedélyeznek olyan rendezvényt ami több mint egy hétig jelentősen befolyásolja a közlekedést a Budai oldalon? Hogy adhatnak ki erre engedélyt és még ráadásul a "rendőrök" biztosítják hozzá a terepet mind a szigeten mind a rakparton! Vérlázító, hogy a közpénzt ilyenre pazarolja a sintér-pintér féle bűnszövetkezet!
süti beállítások módosítása