Bulizás helyett hangoskönyv - Parov Stelar kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Bulizás helyett hangoskönyv - Parov Stelar kedvencei

2012.07.18. 23:47

parovband_.jpg

Csütörtökön Everlast után a Parov Stelar Band húzza át a hajnalba Hegyalja népét. A zenekar névadója elmondta, mi mozgatja mostanában.

www.facebook.com/parovstelar

www.parovstelarband.com


KÖNYVEK

Mostanában csak hangoskönyveket hallgatok, az egyik legutolsó a "A short history of nearly everything" Bill Bryson-tól.


FILMEK

Drive

Limitless

The Reader


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

Sajnos, nincs időm szórakozni, szinte minden héten turnézok. De nagyon szeretem a szomszédos éttermeket, ilyen a Gasthaus Hoizpoidl, Gasthaus zur Post, Gasthaus Keplinger.


ZENE

A Gossip új albuma az A Joyful Noise nagy kedvenc, a La Rochelle, akik az Etage Noir Recordingsnál vannak, őket tényleg érdemes meghallgatni. És a "Miami Horror".

Parov Stelar üzent is nekünk:

Bármit teszel, szeretettel tedd! Szeretném megköszönni nektek a folyamatos támogatást. Alig várjuk, hogy újra visszatérjünk Magyarországra, és felléphessünk végre.

Jelenleg egy dokumentumfilmen dolgozunk, ami az egész projektünket mutatja be. A Nobody's Fool EP miatt is izgatott vagyok, ami hamarosan megjelenik. 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert hegyalja fesztival parov stelar band

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr734663655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása