Utcára kerülnek 50 zenésszel együtt - a Magashegyi Underground kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Utcára kerülnek 50 zenésszel együtt - a Magashegyi Underground kedvencei

2012.06.18. 10:56

MU_press_01_.jpg

Egy nagyszabású szimfonikus koncertre készülődnek a nyáron, persze addig sem hanyagolják el a metróhuzatot vagy a klasszikus szeplős vállat kedvelő és a felrázás ellen nem tiltakozó közönségüket, sőt a Magashegyi Underground kedvencei is nekik szólnak, itt.

www.facebook.com/MagashegyiUnderground



Könyvek

Bocskor Bíborka:

William S. Burroughs - Meztelen Ebéd

 

Fodor Máriusz:

William Gibson - Neurománc

The Beatles Antology



Filmek


Bocskor Bíborka:

Hayao Miyazaki - A vándorló palota

 

Fodor Máriusz:

Blue Valentine


Paprika





Kocsma, klub, étterem

Bocskor Bíborka:

Pepita Ofélia Bár


Fodor Máriusz:

Őskaján (Tolcsva)
Nostro (Budapest)



Zene

Bocskor Bíborka:

Crystal Fighters - Xtatic Truth


Sigur Rós - Varúð

 

Fodor Máriusz:

Jai Paul - Jasmine


The Paper Kites - Willow Tree March


 

Üzenet a zenekartól: Nyári fesztiválturnéjának két legfontosabb fellépésére készül a Magashegyi Underground. Június 20-án tartjuk az idei első önálló, fővárosi szabadtéri koncertünket a Zöld Pardonban, majd július 7-én csaknem ötven muzsikussal áll színpadra a zenekar a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, ahol rendhagyó, szabadtéri szimfonikus koncertet adunk.

 

És egy videó tőlük:

 

 

3 komment

Címkék: zene koncert magashegyi underground bocskor bíborka

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr764594796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Art Mooney 2012.06.18. 19:30:47

kedves posztoló!

a klikk- és hatásvadás büdös kurva anyádat.

jobbulást!

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2012.06.18. 19:59:16

A kormány nem védi, hanem pusztítja a társainkat: rokkantak, elesettek, fogyatékossággal élők, idősek!

Vannak disznóságok, amiket már nem hagyhatunk annyiban. Nemcsak hogy hagyja az igen nehéz helyzetben lévő embertársainkat szenvedni, de még beléjük is rúg az intézkedéseikkel. Ezt nem hagyhatjuk, erről mindenkinek tudnia kell és követelni kell tőlük, hogy kezdjenek el valóban segíteni az embertársainkat. Minél többen tudnak erről, annál jobb.

1. Rokkantak, fogyatékossággal élők
Sokuktól elvették vagy lefaragták a támogatásukat, a nyugdíjat és a túlélésért harcolnak. A rokkant nyugdíj helyett 27 ezer Ft szociális segélyt kapnak. Ebből hogy lehet megélni?
A beteg/rokkant/ fogyatékkal élőket otthonukban ápoló családtagok megalázóan kevés , 26 550 ft-os ápolási díját most készül megvonni a kormány, arra kényszerítve ezen családokat, hogy a rokkant-járadékból / családi pótlékból éljenek meg, immáron ketten.
Sokukra az orvos csakúgy azt mondta, hogy szerintük semmi bajuk és munkába küldte. Ezek az emberek nem tudnak munkát végezni és bármikor utcára kerülhetnek. Több cukorbeteg azért nem kaphat már inzulint, mert nemhogy a drágább diétás ételt nem tudják megvenni, de még az alapvető élelmiszerekre is alig telik.
Az ,,amúgy egészségesnek tűnő! ám gyengén látás, avagy hallássérültség, siketség, esetleg epilepsia, sclerosi.muktiplex. miatt fogyatékkal élők pontosan az állapotuk miatt évek óta sehol sem kívánatos személyek a munkaerőpiacán…azaz, a jelenlegi kormány ennek tudtával, eleve,,Persona non grata”-nak és ,,nyűgnek, koloncnak” minősíti, valamint teljesen ellehetetleníti őket a felülvizsgálat során bevezetett ,jelenlegi pontrendszerrel.
Az állapot romlással is kidobják őket, hiába is fellebbeznek, miközben nincsen számukra megfelelő munkahely. Eladósodnak, kilátástalanságba lökik őket, és nem tudjuk merre hová.

Ilyen az álszent, embertelen, sunyi, simlis fideszes politika, tegyünk ellene!

www.facebook.com/events/194941207296061/

belga6 2012.06.18. 20:19:55

Müpás koncert hatalmas volt!
süti beállítások módosítása