Május 25-én brazil graffiti workshop indul a Corvintetőn - BackstageBass

Írta: borso.

Május 25-én brazil graffiti workshop indul a Corvintetőn

2012.05.15. 16:38



Facebook
 

Brazil graffiti workshop a Corvintetőn

 
São Paulo és Budapest kulturális dialógusát ösztönzi az sPbP movement. A főként kortárs vizuálisművészet-áramlást céljául választó, friss csoport első eseménysorozata a brazil graffiti körül forog. Május 25-én három napos graffiti workshop indul a Corvintetőn Celso Gitahy és Simone Sapienza Siss, a São Pauló-i Coletivo ZZ7ZZ tagjainak vezetésével. A műhely résztvevői a stenciltechnikát sajátítják majd el, és közös ötleteléssel új külsőt fújnak a tetőterasznak. 

 
A workshop részvételi díja 10 000 Ft.


További infók és jelentkezés: spbpmovement@gmail.com


Június 1-15. között látható az „On the Streets of São Paulo” című brazil, kiemelten São Pauló-i graffitit bemutató fotókiállítás a Telep Galériában. A 3SPOTS brigád fotói és kisfilmjei a mexikói Waldo Lao munkáival és Daniella Cantagalli Pfisterer a Rio de Janeiró-i utcai művészetet bemutató fotóival egészülnek ki. A kiállítást június 1-jén 18 órakor nyitja meg Celso Gitahy graffitiművész.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: corvinteto

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr714514693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása