Lélegezz a füleden át - BackstageBass

Írta: borso.

Lélegezz a füleden át

2013.04.10. 14:09

z_1.jpg


Nem azzal fogjuk kezdeni, hogy Zomblaze kikkel dolgozott korábban, kiknek, mikor, miért és hol készített alapokat, főleg azért nem, mert egy jó ideje már érdemes saját anyagaira is koncentrálni, és most pont az új EP-re szeretnénk felhívni a figyelmet.

2010-ben kaptuk Szintetika című első szólóalbumát, majd érkezett a Dronk Noise, és pár hete elérhető a New Age című EP is, ami a Chi Recordings gondozásában jött ki. Az új anyag itt meghallgatható, akárhányszor is, mi egész jól haladunk. És persze, hogy pontosítsuk mit is tud Zomblaze, a Facebook-oldaláról idézünk: "Az absztrakt hiphopban érzi magát leginkább otthon, de a downtempotól kezdve a súlyos dubstepekig minden minőségi muzsika belefér a repertoárjába."



 


És pluszban egy új mix is készült a napokban:

 

www.facebook.com/Zomblaze

www.soundcloud.com/zomblaze

www.mixcloud.com/zomblaze

www.facebook.com/ChiRecordings



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló zomblaze

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr195212776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása