A beat korszak és a trash rock találkozása Koppenhágában - a dán LSD on CIA kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

A beat korszak és a trash rock találkozása Koppenhágában - a dán LSD on CIA kedvencei

2012.03.29. 14:40


Április 6-án érkezik az A38-ra a koppenhágai LSD on CIA zenekar, akik a Kolinnal lépnek majd a közönség elé. Lesz egy kis trash rock meg szintipop, majd május végén egy közös dán turné. Addig is nézd meg az LSD on CIA kedvenceit!
 

Az LSD on CIA tagjai külön üzentek a magyar rajongóknak, a bejegyzés végén olvashatod!

A zenekar weboldala
Facebook
 


AZ LSD ON CIA AKTUÁLIS KEDVENCEI



Könyvek

Charles Bukowskitól bármi! Nagy rajongói vagyunk a beat korszaknak, így Jack Kerouac művei alapnak számítanak nálunk.



Filmek

A Human Traffic a kedvencünk, ami egy kilencvenes évekbeli független angol mozi az akkori generációról. A munkásosztályt mutatja be, ahol mindenki csak azért csinál valami lehetetlenül örlő munkát, hogy a hétvégén a barátaival kiereszthesse a gőzt. Szintén mostanában láttuk a Szelíd motorosokat és nagyon tetszett! Ez egy nagyon ütős mozi 1969-ből, a beat korszak minden bájával.



Kocsma, klub, étterem

Szeretünk eljárkálni kajálni. Koppenhágában elég sok jó kis "szemetes" van - ezekben főleg krumpli, kolbász és gyümölcs a menü (szezonfüggő). Lényegében ingyen ínyenc kaja a romantikus utcai világításnál. Ha alkoholról beszélünk, akkor nem vagyunk túl válogatósak, egészen addig, míg a barátaink velünk vannak.



Zene

Most jelent meg a Mars Volta új albuma, ami nagyon bejön. Emellett olyanokat pörgetünk, mint a Queens of The Stone Age, The Hives és hasonló kaliberű, ütős rockzenéket.


Queens of The Stone Age


The Mars Volta


The Hives



És ezt üzenték a magyar olvasóknak: Budapest nagyon különleges számunkra. Játszottunk a 2011-es Szigeten, és nagyon bejött a magyarok őrültsége! Ha esetleg nem ismernétek bennünket, akkor gyorsan bemutatom magunkat: egy háromtagú trash rock zenekar vagyunk Koppenhágából. A zenekar 2009-ben alakult és azóta folyamatosan játszunk. Masszív hangzás hedonista dobokkal, vastag, ütős basszussal és egy elbaszott gitárhagzással. És még elbaszottabb énekkel. Az LSD on CIA progresszív művészekkel működik együtt, sőt egy dán színházi előadásban is volt nemrégen, amit kifejezetten a zenéhez írtak. Az LSD on CIA ismert az élő fellépéseiről, amelyeket a tesztoszteron és egyéb állati testnedvek hajtanak meg. A kulcsszó nálunk az energia, így ha ez mond neked valamit, akkor tetszeni fog a koncertünk, ahol szétcsapjuk a füled, te pedig rekedtre ordíthatod magad.



És egy saját klip a végére - Part of the Monster (live from Vega):

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: lsd on cia

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr614346601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása