Olyan lesz a csajok teste - a 404 bemutatkozó klipje - BackstageBass

Írta: borso.

Olyan lesz a csajok teste - a 404 bemutatkozó klipje

2014.04.28. 10:30

404.jpg


Bele sem kell szólni, megírták saját magukat, itt is van tömören a 404 zenekar.

"A frissen alakult hazai formáció együttműködése egy laza örömzenéléssel indult októberben. Gitárhoz, basszusgitárhoz és szoftverekhez nyúltak, saját stúdiójukban bütykölték össze a rock és elektronika egyvelegű dalt. A slágerekre örökérvényűnek kikiáltott szerkezeti és szövegbeli stíluselemekre kínosan ügyeltek, ezért ezekből semmi nem került be."

Amit talán nem tiszta annyira, de mi megmondjuk, hogy a sztori két srácról szól, akik önerőből összehoztak egy videóklipet, ahol a nemcsupasz nők olyanok lesznek, mármint picit festékesek. Szerelemprojekt következik.

 

 

 

FACEBOOK

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló 404

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr286082610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása