Aranyszárnnyal repülni - a mius kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Aranyszárnnyal repülni - a mius kedvencei

2014.03.13. 10:32

mius_2014_foto_KissGergely.jpg

 


Egy szárny, ami bearanyozódott és éppen azon van, hogy a mius zenekar nevét mindenki fejébe beleverje. És akkor még itt a nemtitok, hogy az Aranyszárnyú egyébként csak egy darabja a Tessellation című második lemeznek. Horányi Júlia és Álmos Gergely ráadásul március 14-én a Toldiban egy hatalmas audiovizuális élményt ígér az album bemutatóján. Mi hozzuk a szokásosat, csak nem formában, hanem kedvencekben.

 

www.mius.hu

www.facebook.com/miusband

 



KÖNYV


Horányi Júlia: mostanában leginkább önfejlesztéssel kapcsolatos könyveket olvasok szívesen, egyik kedvencem amit nemrég fejeztem be - Barbara Berckhan: Verbális önvédelem című könyve, nagyon hasznos és gyakorlatias

 

Álmos Gergely: sajnos egyre kevesebb időm jut szépirodalomra, a legutóbbi A. Baricco: Mr. Gwyn című könyve volt

 



FILM

 

Mindketten szeretjük a filmeket, és amikor tehetjük, megnézünk egyet-egyet, amit legutóbb láttunk, és nagyon tetszett, A sziget (Ostrov) című, 2006-os, Pavel Lungin filmje. A következő pedig tutira Jarmusch: Only Lovers Left Alive lesz.

 



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

 

Horányi Júlia: egyik kedvenc helyem, ahová gyakran betérünk Gergővel ebédelni, a Pasta Manufaktúra

 

Álmos Gergely: Bölcső, A38, Toldi

 



ZENE

 

Horányi Júlia: Atoms for Peace, Zhala és egy régi kedvenc, akit az új lemezének megjelenése kapcsán ismét felfedeztem Neneh Cherry, kedvenc dalom tőle a Manchild

 

 

 

 

Álmos Gergely: Moderat, XXYYXX, Nosaj Thing, Jon Hopkins, hundreds, Rangleklods, Toro y Moi

 

 

 

 

 

 



FESZTIVÁL

 

Horányi Júlia: nagyon régen nem jártam fesztiválon, ha mennék, akkor inkább fellépőként 

akár a Volt-ra, akár a Szigetre vagy a Glastonbury is szóba jöhet;)

 

Álmos Gergely: tavaly két fesztivált is kinéztünk: Pohoda, Melt!. Sajnos egyik se jött össze, viszont így helyette írtuk a dalokat.

 

 

 



PROGRAMAJÁNLÓ

 

A mius második albuma, a Tessellation lemezbemutató koncertje március 14-én, pénteken 21.30-kor lesz a Toldi Mozi nagytermében.

EVENT

 

 

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert lemez mius

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr605855672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása