15 éves a Rewind - BPM-kisfilm - BackstageBass

Írta: borso.

15 éves a Rewind - BPM-kisfilm

2013.11.15. 08:03

orig_-DSC0334-www1.partynews.hu_1.jpg


Beats Per Minute Vol4: Rewind Rewind

 


Elkészült a Beats Per Minute sorozat legfrissebb epizódja, a Rewind 15 éves történetét 9 percben összefoglaló Rewind Rewind, melyet az előző fejezeteket készítő csapat, a Kemény-Szimler rendezőpáros és a Kömlődi-Prieger szerkesztőcsapat jegyez a Corvintető hathatós segítségével. Ezúttal Palotai Zsolton kívül tíz közeli ismerős-barát-szakértő is megszólal MC Fedorától Pándi Balázson át Bíró Attila Jogászig vagy éppen az I and I Records-vezető Murányi Istvánig.



És akkor a programajánló, hiszen 15 éves a Rewind:


2013. november 17. 20.00, Corvintető

Az igazi hungarikumok sokszor köztünk vannak, beépültek az életünkbe, nagyszerűségük valószínűleg fájó hiányukkor tűnne fel igazán. Az idén tizenötödik szülinapját ünneplő Rewind is valahogy ilyen, hiszen nemcsak Magyarországon, hanem világszerte is ritkaság, hogy ennyi ideig létezik, pláne ilyen sikerrel egy elektronikus zenei csapat. Itt van köztünk, megszépíti szerda estéinket, sokszor hétvégeinket, és ha a stílusáról akarunk beszélni, leginkább a rewind szinonima a legmegfelelőbb: hiszen ahogy a két alapító hőskorszaki szaki, Palotai és Cadik anno a hiphop és a törtek felől fogalmazta újra a partyzás mibenlétét, úgy rakódtak a különféle irányzatok, slágerek dubsteptől a trapig, hogy az eredeti hangulat ízeit még 2013-ban is felfedezhetjük. Ugrálnak időben, zenében, térben - Rewind forever!



A csapatban a két alapítón kívül számtalan figura fordult meg, köztük Mango, Publo, vagy a jelenleg is a Rewindot erősítő MC Zeek, amely két éve négytagúvá bővült, hiszen a fiatal, ám rendkívül tehetséges női dj, Zosha jelenti az összekötő kapcsot a Palotai-Cadik-féle tizenöt éves szellemiség és egy következő generáció számára. A születésnapot egy hatalmas házibulival ünnepli a Rewind a Corvintetőn, ahova minden oldskool, jelenlegi és jövőbeni rajongót vár a négy házigazda: Palotai, Cadik, MC Zeek és Zosha. Este 8-tól maga Mango áll a főzőpult mögé, míg a másik pultban egymást váltják a barátok sokasága. Van egy tippünk, még torta is lesz.


Vendégek:


JUDIE JAY
MANGO aka MODUL (ONE DOG)
FINE CUT BODIES (CHI RECORDINGS)
SAIID & DJ FREQUENT (AKPH)
ZOMBLAZE (CHI RECORDINGS)
IAMYANK (CHI RECORDINGS)
MR MSTRS & FNTMZ (S10, MONDAY SESSION)
MR HI & VANIS (BOUNCE)
GUMILAP (DUB PHASE)
NAKEDKOOL & HEADSHOTBOYZ (NIGHTDRIVE)
SOUL CLAP BUDAPEST DJz
DJ N1CE
MISTA DIE (RH)

Vendégek 01.00 - 06:00 között
LUDMILLA
MARKA
JUMODADDY (IRIE MAFFIA, UVCT)
COLOMBO (IRIE MAFFIA, BRAINS)
MC KEMON (IRIE MAFFIA)
VIDA G (NYNFUS CORPORATION)
SAMULKOW
SIKTZAH

EVENT

 

fotó forrása: partynews

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló corvintető cadik palotai rewind

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr105634938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása