New York és Budapest együtt zenél - BackstageBass

Írta: borso.

New York és Budapest együtt zenél

2013.11.07. 11:32

soulclap_1.jpg


SoulClap Budapest x iLLspokinn
VINYL RELEASE PARTY

 

2013. november 8. (péntek)

Gödör Klub
(Bp, Central Passage, Király Utca 8-10)

 


Nagy dobásra készül a SoulClap Budapest csapata november 8-án a Gödör Klubban, ahol a világjáró New York-i MC iLLspokinnal hamarosan megjelenő közös albumuk első maxiját mutatják be, mely kizárólag 350 darab limitált hétincses lemez formájában lesz hozzáférhető.

iLLspokinn két évvel ezelőtt járt Budapesten először, ahol egy Monday Session alkalmával ismerkedett meg a SoulClap-es srácokkal: nem kellett sokáig keresni a közös nevezőt. Hamar a stúdióban találták magukat és az Anormal Sessions csapatának köszönhetően elkészült első közös videójuk, a Lets Get It Together. Az s10 kiadó Monday Session című válogatáslemezén megjelent közös számuk, az Are You Listenin sikere után nem volt kérdés hogy folytatják a közös munkát: iLL újabb pesti látogatásai alkalmával elsöprő erejű koncerteket adtak az Akváriumban, az Instantban, a Kolorban, valamint felléptek az MR2 Akusztik című műsorában. Egy évvel ezelőtt elhatározták hogy belevágnak egy közös album munkálataiba: a SoulClap Budapest produceri gárdája szállítja a zenei alapokat iLLspokinn pedig rímekbe önti utazásai során szerzett tapasztalatait. Az anyag megjelenése 2014 elején várható és a brit Lyte Records gondozásában fog napvilágot látni.

 

Lineup:

 

22h Direct, One-AB, In:Form
23h DJ Slow LIVE
24h SoulClap Band x iLLspokinn
02h SoulClap Budapest DJs

 

EVENT

 

www.facebook.com/soulclapbudapest

 

soundcloud.com/soulclapbudapest

 

 

 
Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert gödör soulclap budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr865616935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása