Vissza Monte Carlóba - a Warpigs kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Vissza Monte Carlóba - a Warpigs kedvencei

2013.09.14. 08:22

Warpigs.jpg


"A Zöld Pardonban szeptember 14-én, szombaton este szeretnénk megidézni a kilencvenes évek végének hangulatát, hiszen az akkori időszak egyfajta aranykor volt a rajongóink és a zenekar életében is. Lesz sok vendégünk, többek között a korszak más jeles zenekaraiból: a Rémemberből és a Publo Hunnyból, valamint a zseniális C.H.I.P énekese, Balázs Bence is színpadra áll velünk ismét. Több lekötött bulink nincs, idén már biztosan nem koncertezünk többet, tehát aki látni szeretne minket, az szeptember 14-én a ZP-ben teheti meg."

www.facebook.com/WarpigsMusic

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



Eszenyi Péter


Könyvek

Ben Aronovich: Broken Homes


Filmek

Thirty rock


Kocsma, klub, étterem

Hare and Hounds, East sheen, London


Zene

Nine Inch Nails: Hesitation Marks



Eszenyi Gábor


Könyvek

Mo' Meta Blues The World According to Questlove by Amir-Khalib Thompson. A The Roots zenekar dobosának memoárja, ami túlmutat a szokásos Sex, Drugs, Rock&Roll klisén. Amúgy örök kedvenc Molnár Gábor: Az Óriáskígyók földjén című vadásznapló.


Filmek

Nagy rajongója vagyok a klasszikus sci-fi filmeknek, mint Alien, Aliens és The Thing. Ha viszont komédiáról van szó, akkor nem lehet hibázni a Napoleon Dynamite c. filmmel.


Kocsma, klub, étterem

Lassan egy évtizede Londonban élek, így sajnos a magyarországi klubokról, éttermekről nincs sok ismeretem. Londonban viszont az egyik kedvencem a Brixton Academy, ahol remek koncertek szoktak lenni. Kiváló hangzása van, a helyszín kicsit az Uránia Mozira emlékeztet. Éttermek közül a Locanda Locatelli éttermet szeretem, ahol az étel mellett a kiszolgálás is hibátlan.


Zene

Az új Artic Monkeys lemezt mostanában kezdtem el hallgatni. Magyar zenekarok közül pedig az utóbbi idők egyik legérdekesebb zenei projektjének az Uzipov albumát érzem.



Ujhelyi György


Könyvek

Slash könyv


Filmek

Rock of Ages

Oblivion

Prometheus

Minds Wide Open


Kocsma, klub, étterem

Borbiróság

Kistücsök

Serpince


Zene

Megadeth, Slayer, Suicidal Tendencies



KONCERTAJÁNLÓ


Warpigs

2013. szeptember 14. (szombat)

Zöld Pardon

Bővebben



Monte Carlo a végére:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert warpigs

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr95510072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása