Zseniális hangszer az írógép - BackstageBass

Írta: borso.

Zseniális hangszer az írógép

2013.07.16. 11:40

binkbeats.jpg


Pár hónapja épp Flying Lotus-számok között válogattam, amikor felkínálkozott egy holland srác videója meghallgatásra. Binkbeatsről akkor alig derült ki valami, azon kívül, hogy képes a szájával, a kezével, különféle hangszerekkel és kütyükkel olyan dalokat prezentálni élőben, mint Amon Tobin: Lost & Found, Lapalux: Without You, Madlib/Erykah Badu: The Healer és az a bizonyos Getting There Flying Lotustól. Az eszközök és a módszer ismerős lehet, a kivitelezés viszont iszonyat egyedi, eredeti és hatásos, amit az is bizonyíthat, hogy például Amon Tobin a videót ki is posztolta saját Facebook-oldalán. A projekt Beats Unraveled néven fut, és egyelőre az említett négy átdolgozás szerepel rajta. Itt csekkolhatod őket, az igazival együtt.










Facebook

Soundcloud

YouTube

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló cover binkbeats

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr815401873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása