Élesben is beindult a VOLTSOUNDSZIGET online rádiója - BackstageBass

Írta: borso.

Élesben is beindult a VOLTSOUNDSZIGET online rádiója

2013.07.05. 12:16

openair.jpg


OpenAir Radio – A VOLTSOUNDSZIGET

 


Július 3-án a VOLT fesztiválon debütált az OpenAirRadio. Az új online rádió a VOLTon, a MasterCard Balaton Soundon, a Szigeten, a fesztiválok között és a fesztiválszezon után is hallható lesz www.openairradio.hu-n.

A nap 24 órájában működő online rádiót indít a VOLT produkció, azzal a céllal, hogy megannyi izgalmas információt rejtő zenei forrás legyen, szólaljanak meg, akik csinálják a zenét, írják a könyveket, formákat, színeket találnak ki, járják az utakat vagy akár kávét főznek. Minden megoldás érdekes, a zenével együtt erről szólnak majd az OpenAir Radio műsorai.

Az OpenAir Radio látványstúdiója ott lesz a VOLTon és a MasterCard Balaton Soundon. A fesztiválok alatt híreket sugároz, elsősorban a fesztivállal kapcsolatos híreket. Minden félórában jelentkezik információkkal: a színpadok programjain át a fellépőkhöz kapcsolódó érdekességeken keresztül betekintést nyerhetünk a szervezés rejtelmeibe is.

A VOLT Fesztiválon a ROCKLITERA és a KitchenSound segít eligazodni a zenében, a MasterCard Balaton Soundon Magyarország legjobb DJ-i kalauzolnak el a fesztivál színfalai mögé. Késő este élőben közvetíti a fesztiválok koncertjeit, így azok is részesei lehetnek a programoknak, akik nem tudtak részt venni a rendezvényeken.



További információk a Facebookon.

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló rádió fesztivál volt fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr675391888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása