Húszéves a FreshFabrik - BackstageBass

Írta: borso.

Húszéves a FreshFabrik

2013.05.08. 13:52

ff.jpg


Olyan életművet tudhat maga mögött a FreshFabrik, amellyel kevés magyar zenekar büszkélkedhet. Számos felállás, több frontember, de a minőség változatlan maradt. A zenei úttörő Nerve lemeztől az átütő sikert hozó Drive My Hand-en és a kísérletező Dead Heart In Living Water-ön át az egészen új hangon megszólaló, fonogram díjas Mora albumig olyan dalokat tett le a zenekar az asztalra, ami miatt több generációnak lett meghatározó együttese a FreshFabrik. 20 éves a zenekar, amit az A38 hajón ünnepelnek május 9-én a szintén húsz évet maga mögött tudható Liquid Limbs és a Plastic Bitch társaságában.

Az eseményről bővebben.

 


FreshFabrik ünnepi felállás:


Horváth István "Pityesz", Oláh Szabolcs, Koncz Mátyás, Szabó András, Kovács Levente, Szvoboda László, special guest Vörös András (Superbutt)



13 percben kívánnak sok boldog szülinapot a zenészkollégák a bandának:



És persze megmutatjuk, hogy kiket tartogat még a huszadik szülinap:




www.facebook.com/FreshFabrik

www.facebook.com/liquidlimbsmusic

Plastic Bitch

2 komment

Címkék: zene ajánló koncert freshfabrik plastic bitch liquid limbs

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr725287454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mizie 2013.05.09. 00:20:02

Imádtam őket aikor kijött a Nerve album. Sztem az nemzetközileg is nagon jó volt, plusz emlékszem a hatalmas bulira a szigeten amikor beborították a 20 kilós kukoricás zsákos meg hatalmas stage diving ment, az egyik legemlékezetesebb koncert élményem. 14 voltam :)

Utána az új énekessel igazi mélyrepülés volt. Borzasztó egyhangú zene, semmi ötlet, teljes szürkeség. Sajnos Vörösnek pedig a Superbutt nem jött össze.

Azóta már nagyon nem hallgatok ilyesmi zenéket de ezúton is köszi srácok az akkori élményekért!

mizie 2013.05.09. 00:20:45

ja bocs, 16 voltam, az első Szigetem volt :)
süti beállítások módosítása