Kísérleti zene Amerikából - Astronautalis kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Kísérleti zene Amerikából - Astronautalis kedvencei

2013.04.27. 19:32

astro.jpg


https://www.facebook.com/Astronautalis

http://astronautalis.com/


Hogy milyen az, ha a hiphop és az indie műfaja találkozik? A kísérleti zene szerelmesei fejében bizonyára azonnal beugrik a kalandos életű Andy Bothwell, vagyis Astronautalis karakteres arca. Zenéje a szintetizátorok és a régi funky dobalapok ötvözete, mindez olyan szövegvilággal megtámogatva, ahol éppúgy szó eshet a reménytelen szerelemről, mint arról, hogyan osztozik a fánkon Tupac-kel, a szőlőn pedig Fat Joe-val. Azóta három újabb stúdiólemezzel jelentkezett, a legutóbb 2011-ben.



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal




KÖNYVEK


Mark Helprin, Bill Bryson, Laurie R. King és Mark Twain könyvei



FILMEK


Hosszú idő után a "Zero Dark Thirty" volt az a film, ami magával ragadt.



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM



Egy csomó klassz helyen jártam, amikor Budapesten voltam, de nem emlékszem a nevükre. Egy megvan a fejemben talán a Hivatal vagy valami ilyesmi, egy kis kocsma. Ilyen hely volt még, amikor egy hajón ültem, a közepén egy udvarral. Mindkettő remek volt. Viszont a kedvenc helyeim ezek: Rubber Gloves Rehearsal Studios, Triple Rock Social Club, McCrady's, Dachstock in Bern, Stanica in Zilina, Muddy Water's in Minneapolis, The Proper Barbershop LA-ben, Vivace Coffee Seattleben.



FESZTIVÁLOK


Fusion Fest

Fishing on Orfű

FunFunFun Fest



ZENE


Big K.R.I.T, James Blake, Endless Jags, Dr. John, Rickolus



KONCERTAJÁNLÓ



ASTRONAUTALIS (USA) + Halott Pénz (H)
2013. április 27. (szombat)
 


Saját cucc:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert astronautalis

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr655249184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása