Női kezek a hárfán és a zongorán - Low Leaf kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Női kezek a hárfán és a zongorán - Low Leaf kedvencei

2013.04.17. 13:00

LL 6.jpg
www.facebook.com/eatLowLeaf

soundcloud.com/lowleaf


Low Leaf egy Fülöp-szigeteki gyökerekkel bíró, Los Angelesben élő énekes és dalszerzőnő, aki kísérleti pop zenét ír zongorára, szintetizátorra, gitárra, ütősökre, valamint – elsősorban – egy gyönyörű, nagy hárfára. Igen, nem tévedés: hárfára. A hangszer gyakorlatilag minden Low Leaf számban hallható, csengő arpeggiói és sodró glissandói ellenpontozzák a glitchre jellemző elektronikus dobokat és effekteket. Ráadásul mindent egyedül programoz és játszik fel, ami elég bámulatos teljesítmény. Élő fellépésein egyik kezével hárfázik, a másikkal zongorázik, és emellett énekel is – mindezt egyszerre.

forrás: Facebook

 



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 



KÖNYVEK

most két könyvet is olvasok, az egyik a "Way of the Ancient Healer: Sacred Teaching from Philippine Ancestral Traditions", a másik pedig az "Alchemical Healing"



FILMEK

Fantastic Planet



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM

Imádom felfedezni a vegán éttermeket, mert az ízek elképesztőek és az ételek mindig nagyon kreatívak. Az aktuális kedvenc vegán kajáldám a Sage, Los Angelesben. Minden, amit ott kapsz, nagyon finom.



FESZTIVÁL

Bár még nem voltam, de a Spoken Herb a Fülöp-szigeteken...és nagyon remélem, hogy 2014-ben játszhatok a Malasimbo Fesztiválon.



ZENE

Georgia Anne Muldrow, Tim Hecker, Alice Coltrane

 

 



KONCERTAJÁNLÓ:

 

Low Leaf (USA)

2013. április 18. (csütörtök)

Akvárium Klub

Facebook


Low Leaf élőben, ez lenne az ajánlott videó:


Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló akvárium low leaf

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr825230831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása