Lakótelepi futásra biztat az Óriás - BackstageBass

Írta: borso.

Lakótelepi futásra biztat az Óriás

2013.03.14. 16:19

orias_foto1_henczpeter_1363273300.jpg_546x244


Elkészült az Óriás hetedik videoklipje, amelyet a Helyet tudni című dalra forgatott a zenekar. Szimler Bálint rendező és Rév Marcell operatőr az Itt vagyok című 36 perces alkotásukkal a 2010-es Magyar Filmszemlén elnyerték az év rövidfilmjének járó díjat, majd a munkájukat bemutatták a Cannes-i Filmfesztiválon is. A két fiatal filmeshez kötődik a Kodály Method elnevezésű audiovizuális projekt is.  

- A forgatás előtt sokat beszélgettünk a Helyet tudni szövegéről, mondanivalójáról. A dal hangulatához illő, egyszerű, mégis titokzatos klipet képzeltem el, amiben végig van egy kis feszültség. Bezártuk a főszereplőt a környezetébe, és az már a nézőkön múlik, hogy rászánják-e az időt és elgondolkodnak-e rajta – mondta Szimler Bálint rendező.

A kisfilmben az Óriás frontembere tipikus lakótelepi környezetben sétálva egyszer csak futni kezd.  A Helyet tudni című dal az április 2-án megjelenő Tűz, víz, repülő új nagylemezen szerepel, lemezbemutató koncert április 20-án a Corvintetőn.

 

 

www.facebook.com/oriasorias

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló óriás

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr815134833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása