Bëlga nem top 10 - BackstageBass

Írta: borso.

Bëlga nem top 10

2013.03.14. 09:18

belgaaa.jpg


Első körben teljesíthetőnek gondoltam a feladatot, hogy összedobjak egy Bëlga nem top 10-et, de aztán felvetődött a kérdés, hogy melyik irányba haladjak: a kicsit kommerszebb számok kerüljenek bele - ezekre koccintanak ugye műanyagpohárral a gólyabálok csicskarészeg elsősei - vagy legyen az a vonal, amit senki nem ismer, még én sem. Utána arra gondoltam, hogy van egy haverom, aki képben van, és ha azt mondom neki, hogy Bëlga, nem kontrázik vissza egy Egy-két-há kurvaanyáddal, hanem igazán tudja értékelni, az egyébként tényleg értékelhető szövegeket is. Szóval őt akartam megkeresni, de nem volt elérhető, szóval bukta, nem lesz menő. Végül agyaltam, kerestem és a slágerektől nem kímélve senkit, összejött a tízes lista, benne olyan számok, amelyek akár még reprezentálhatják is az elmúlt 15 évet, ugyanis a Bëlga 15 éves, ezt koncertsorozattal ünnepli, amit március 14-én kezdenek a hajón. Ha hiányérzet lenne, lehet jelezni.

Event

 

 

Hivatalos a Bëlga Facebookról:

Március 14-én az A38 hajón kezdődik a Bëlga születéstavasza. A zenekar különleges retrospektív műsorral készül a következő 15 évére, egy barátságos koncertsorozat keretében. Decemberben megjelent Stég FM 84 című lemezük - amely a felnőttkor ünnepeit dolgozza fel - dalai mellett, tehát a korábbi lemezekről is bőven kerülnek ritkán előforduló dalok és időszakosan betiltott szerzemények a listára. Felröppent a hír, hogy a koncertekre világhíres cirkuszi akrobatákat is meghívtak, sőt egyes jelentések szerint ott mutatkozik be a nagyközönségnek majd az új kiselefánt is. Egyes meg nem nevezett források szerint a fiúk úszva érkeznek majd, de arról is lehet hallani, hogy poénból direkt nem is ők lépnek fel, hanem - rossznyelvek szerint - a Quimby. Az is igaz, hogy van, aki szerint nem is lesz koncert..... sőt, van aki tagadja a 15 évet is, mert szerinte hülyeség..... Egy biztos: a világ legjobb szórakozóhelyén minden idők egyik eseménye meg fog történni.



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert belga

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr125133478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása