Éjjeli napsütés, tánc, boldogság, tapi - a Che Sudaka kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Éjjeli napsütés, tánc, boldogság, tapi - a Che Sudaka kedvencei

2013.01.30. 11:52

ches.jpg


www.facebook.com/chesudaka


Nem olyan régen az egyik ismerősünk még pólóban sütögette a husit egy barcelonai ház tetején. Oké, az Akvárium nem egy Barcelona, viszont a Che Sudaka nagyon is onnan jött, és a pólótéma mellett, biztos lehetsz a sikerben, már ha valaki szereti az izzadt tested. A vidámságot és boldogságot sugárzó banda nagyon készül a január 31-i koncertjére, személyes üzenetükben külön üdvözlik a hazai rajongói klubjukat. Jönnek a kedvenc zenék, filmek, kocsmák és egy megjegyzés, hogy a zenés-táncos pörgésen az Anselmo Crew is ott lesz. Ha még kényszeresen sem szoktál mozogni zenére, akkor javasoljuk, hogy állj leghátra, ugyanis csajoknál sanszos a tapi, fiúknál pedig a veselerúgás.


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal
 


KÖNYVEK


Paulo Coelho - El guerrero de la luz (Warrior of the Light)

Haruki Murakami - De que hablo cuando hablo de correr (Miről beszélek, amikor futásról beszélek? - Nem kötelező szenvedni)


FILMEK


El infierno - egy nagyon jó mexikói film

Walk the line - Johnny Cash életéről


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Melkweg (Amszterdam)

Kustendorf (Szerbia)

Laboratorium (Stuttgart)


ZENE


Noel Petro, Facundo Cabral, Héctor Lavoe, Ranking Roger, Green Day, Gogol Bordello, Kiemsa, Rub a Dub Market, Johnny Cash és tulajdonképpen minden zene, ami szívvel készült




KONCERTAJÁNLÓ:


CHE SUDAKA (E)
ANSELMO CREW
SAVAGES Y SUEFO


2013. január 31. (csütörtök)
Akvárium Klub


Ismét Budapesten koncertezik a hatalmas bulijairól ismert Che Sudaka. Addig mindenkinek edzés, ezt a bulit ugyanis nehéz lesz majd kibírni gyenge fizikai állapotban, irány a futópálya, mert jönnek a Barcelonában élő kolumbiai és argentin utcazenészek, a salsa, a ska, a punk, a reggae, az ő zenéjük kontra a mi lábaink.

www.facebook.com/anselmocrew

www.facebook.com/savagesysuefo

 


ÜZENTEK IS KIMONDOTTAN NEKÜNK:


Minden barátunknak üzenjük, hogy január 31-én játszunk az Akváriumban. Szeretünk titeket és külön üdv a magyar rajongói klubnak!

 


SAJÁT VIDEÓ A CHE SUDAKA AJÁNLÁSÁVAL:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert akvárium che sudaka

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr905052093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása