Legyél hangminta! - Arts The Beatdoctor (NL) kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Legyél hangminta! - Arts The Beatdoctor (NL) kedvencei

2012.11.27. 16:45

Arts-The-Beatdoctor-photo-1-Robin-Clemens.jpg


www.facebook.com/ArtsTheBeatdoctor

www.artsthebeatdoctor.com

www.soundcloud.com/artsthebeatdoctor

www.youtube.com/artsthebeatdoctor


Egy holland dj érkezik a hajóra november 29-én és megmutatja, Utrechtben hogy is működik együtt az elektronika, a jazz és hiphop.

Arts The Beatdoctor utrecht-i producer az elektronikus hangzásokat organikus helyszínhangokkal ötvözi. Ami ennek a keveredésnek az eredményeként zenéjében hallható, az egy egyedülállóan eredeti, egyedi hangzás, amely néhány kortársának a vívmányát viszi tovább, amilyenek Flying Lotus, Bonobo és a Dorian Concept. Arts The Beatdoctor a színpadon egyaránt lemezlovas és zenész, aki a legkülönbözőbb hanganyagokból hatalmas mixeket hoz létre, amelyekbe ügyesen szervíti stúdiófelvételeit, élő hangszeres játékát és számtalan megmozgatott hangmintáját. Beatdoctort Pete Philly rapper fedezte fel 2005-ben, véletlenül bukkanva rá hanganyagára egy stúdióban. Miután lenyűgözte jazz-hatású hip-hop produkciója, bemutatta őt Perquisite-nek és leszerződtette az Unexpected Records. Azóta olyan zenészekkel lépett fel, mint Anouk, Pete Philly & Perquisite, Camp Lo és Eskmo. 

forrás: a38.hu


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal


KÖNYVEK


Már rég nem olvastam könyvet csak úgy, viszont van egy, amit folyamatosan előveszek: Harry Mulisch' De Ontdekking Van De Hemel (The Discovery Of Heaven). Plusz itt a Free Culture Lawrence Lessig-től, a zenéről és a szerzői jogokról.


FILMEK


Azt hiszem, épp a retro korszakomat élem, most néztem meg például a Hackers (1995) című filmet.


KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Van egy pár kedvenc helyem itt Utrechtben: Tivoli De Helling, Ekko, Café Belgie, ha különleges sört szeretnék, és a De Voortuin vagy a Het Hart, ha a barátaimmal akarok találkozni, ezeken a helyeken szinte elkerülhetetlen. 


ZENE


A jelenlegi kedvenceim Lapalux és fLako. És nem telhet el hosszú idő anélkül, hogy ne hallgassak Steve Reich-tól valamit.



KONCERTAJÁNLÓ:


Punnany Massif, D.O.G.

Arts the Beatdoctor (NL)

2012. november 29. (csütörtök) 21h
A38 



Saját videót ajánl, ilyeneket csinál mostanában a színpadon:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert a38 arts the beatdoctor

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr184927244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása