Most ne utazz Berlinbe! - Re.You kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Most ne utazz Berlinbe! - Re.You kedvencei

2012.10.26. 11:16

re_you_02.jpg


www.facebook.com/re.youmusic

www.reyou-music.com


Berlint tuti megkapod, ha október 27-én (szombat) estefelé felugrasz a Corvintetőre. A LavaLava meghívására Re.You cserélgeti majd a lemezeit egész éjjel, csak nehogy leragadj a lépcsőfordulókban pörögni. Hogy jobban megismerd őt, tessék Re.You kedvencei.



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



KÖNYVEK


Nem olvasok túl sokat, az időm legnagyobb részében csak magazinokat.



FILMEK


Elég kemény lenne megmondanom, hogy melyik volt a legutóbbi mozi, ami bejött...nagyon bírom a sorozatokat, például "Breaking Bad" az egyik kedvenc.



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Berlinben van egy csomó klassz étterem, bár most a turné miatt magamnak kell főznöm. Persze ez az egyik hobbim is. Bárok...szeretem az Odessa Bar-t Berlinben, a Torstraße-n, elég jó italaik vannak, a kedvencem a "Moscow Mule".



ZENE 


Nehéz kérdés. Rengeteg oldschool hiphopot hallgatok, mint például DJ Premier, de a mostani pop & indie dolgok is bejönnek. Persze nagy kedvencem is van, ő SBTRKT. A szabaidőmben nem igazán hallgatok technot és house-t – persze nagyon sok ötletet ad, ha különféle stílusú zenéket teszek fel.

 

 

 

 



ITT TALÁLKOZHATSZ VELE:

LavaLava & Club-Mate present Berlin Bash #3

2012. OKTÓBER 27. (szombat)

Corvintető, Budapest

RE.YOU (Souvenir, Rebirth, Cocoon, Mobilee, Kompakt, Saved, Watergate - Berlin, GER)
Tolo (LavaLava, Oversized X)
Falcao (LavaLava)
FeZ (LavaLava)



Saját magát a Soundcloud-on ajánlja:

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert corvintető lava lava re you

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr994870827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása