Nyugtasd magad zenével! - október 10., Trafó - BackstageBass

Írta: borso.

Nyugtasd magad zenével! - október 10., Trafó

2012.10.10. 09:27

nils_frahm__olafur_arnalds__a_winged_victory_for_the_sullen_111.jpg


ERASED TAPES TOUR

Ólafur Arnalds (IS), Nils Frahm (D), A Winged Victory For The Sullen (USA) 

 

2012. október 10. (szerda), 20h
Trafó

 

Az angol Erased Tapes kiadó 2007 óta ad otthont annak az egyre bővülő kreatív zenészcsoportnak, amely ifjúi erővel egészen új színt vitt az indie közegbe. Legyen szó post-rockról, kísérleti folkról, klasszikus alapokon nyugvó (illetve azokat naprakésszé tevő) szimfonikus zenéről vagy mély ambientről, az egymástól eltérő műfajokat és szerzői kézjegyeket mégis összeköti a nagyfokú szabadság, amely a kiadó légkörét jellemzi. E család néhány, nálunk is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tagja ezúttal együtt járja be Európa nagyvárosait, ízelítőt adva az ambient világával gazdagított kortárs klasszikus zenéből.

Ólafur Arnalds harmadszor, Nils Frahm másodszor, A Winged Victory For The Sullen pedig először koncertezik Magyarországon. Három ország egy-egy képviselője három különféle módon mutatja be a klasszikus hangzás és a modern technológia találkozását.

20:00 A WINGED VICTORY FOR THE SULLEN (45')
21:00 OLAFUR ARNALDS (45')
22:00 NILS FRAHM (45')

vendég: ANNE MÜLLER – cselló



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



A WINGED VICTORY FOR THE SULLEN

 

 

 

 

ÓLAFUR ARNALDS

 

 

 

 

 

NILS FRAHM

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert trafó nils frahm a winged victory for the sullen ólafur arnalds

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr134830034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása