Ökofeszt a leghátrányosabb régióban - BackstageBass

Írta: borso.

Ökofeszt a leghátrányosabb régióban

2012.07.04. 15:03

foldfold_logo_1_.jpg

Van egy fesztivál, ami nem arra megy, hogy a buszmegállóban elhelyezett óriásposzterétől a várakozó tömeg például összeszarja magát, vagy nem arra megy, hogy a félig üres gyrost százszor annyiért adja a másnapos arcoknak. A FÖLD!FÖLD Fesztivál egy olyan kezdeményezés, ahol nem feltétlenül a zene áll a középpontban, a rendezvény egy 3 éve megkezdett felzárkóztató program része, ahol a Tiszatarjánban élők életébe akár be is sétálhatunk. Itt egy kis összefoglaló és a legfontosabb infók a július 6-8. közötti, egyébként teljesen ingyenes fesztiválról.

Weboldal

Facebook


 

2012. július 6-8-ig a Szívlapát Alapítvány Jövő/Menő programja keretében háromnapos ingyenes fesztivált rendez a Mezőcsáti kistérségben, melynek egyik fénypontja a különleges koncertek és programok mellett a WWF Magyarország által szervezett Nagy Ugrás lesz.

A Föld!Föld nem tipikus fesztivál. Inkább beszélhetünk egyfajta vendéglátásról, ahol a falusi házak nyitott portáin keresztül a helyiek (egy pohár bor, vagy hamuba sült pogácsa kíséretében), bemutatják ételeiket, szokásaikat, életük legkülönbözőbb elemeit, az érdeklődő látogatók pedig ajándékkal kedveskedhetnek a vendéglátásért cserébe. Ezzel egy olyan lehetőséget szeretnénk teremteni a fesztivál 3 napja alatt, ahol a helyben élők és az ide érkező emberek kicsit jobban megismerhetik egymást, önmagukat és az őket körülvevő világot.

Természetesen fesztivál nincsen koncert nélkül, esténként a Kultúrpart színpadán a következő zenekarok lépnek fel: Korai Öröm, Maszkura és a Tücsökraj, 1pont1, A Keleti Blokk Művészeti Egyesület vendégei a Nemjuci, the Corny, Képzelt Város, Kamikaze Scotsmen, The Punch, Spacesh!t, SoNaR, Néhai Bárány, Catsandox lesznek, továbbá fellép még a RAS, Téka Együttes, Miskolc Dixieland Band.

Vasárnap délután pedig mindenkit vár a WWF Magyarország által szervezett Nagy Ugrás.


Programok

Helyszín, utazás

Szállás


forrás: www.foldfold.hu



Zenei programok július 6-8.

Korai Öröm


Képzelt Város


Spacesh!t


Néhai Bárány



Téka Együttes


Miskolc Dixieland Band

Szólj hozzá!

Címkék: zene koncert mezőcsát föld föld fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr724627116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása