Világhíres lehetsz, csak remixelned kell - BackstageBass

Írta: borso.

Világhíres lehetsz, csak remixelned kell

2014.01.22. 10:35

manoyaremix.jpg


Manoya In My Sleep című dala a Fonogram-díjas Hundred Arms lemez
utolsó, záró darabja, amihez márciusban akár az Earth Calling Humans videóhoz hasonló játékos-sztorizós klip is készülhet. Addig pedig itt a lehetőség, hogy a későbbiekben egyébként maxi single formában a digitális zeneboltokban világszerte felbukkanó dalnak mindenki elkészítse a saját verzióját. Az alkotók ehhez biztosítják a feltételeket: a sávok és a dal letöltésével hozzáférhetsz a feldolgozáshoz vagy remixhez szükséges hozzávalókhoz.


Ha pedig elkészültél, küldd el a munkádat a manoya.remix@gmail.com címre! A szerzők fantáziáját és gondolatait legjobban megmozgató két pályamű, illetve egy közönségdíjas alkotás felkerül az 'In My Sleep' maxira.


A sávokat és a dalt letölthetitek Manoya Soundcloud oldaláról:

soundcloud.com/manoyamusic


Beküldési határidő: február 20.

 



 


Ha úgy alakulna, hogy nem megy kérdés nélkül, nyugodtan bejelentkezhettek, és írhattok a zenekarnak a Facebook oldalukon.

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: remix pályázat manoya

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr155774120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása