Válogass, cserélj, vegyél lemezeket hétvégenként! - BackstageBass

Írta: borso.

Válogass, cserélj, vegyél lemezeket hétvégenként!

2013.12.08. 12:02

Vinyl_groove_macrom.jpg


Helycsere, új gazdák, pár hét múlva egy visszatérés mindez a MÜSZI-ben, ahol a szokásos bolhapiac meglesz, de emellett lemezek, cd-k, dvd-k és zenei könyvek kerülnek december 8-án az asztalokra, majd a kezekbe, a táskákba, a lejátszóba. A Hanglemezbörze plusz programja egy kerekasztalbeszélgetés (16h) a Zeneipari Hivatal szervezésében, ahol a lemezgyűjtés sztorijairól, módszereiről és különleges darabokról is szó lesz majd.

 

Résztvevők: Jávorszky Béla Szilárd, Vályi Shuriken Gábor, Dr. Máriás


EVENT

 

 

borze.jpg

A börze ezzel nem áll meg, ugyanis minden hónap második vasárnapján (15-19h) készen áll a MÜSZI a lemezek és a látogatók fogadására, mutatjuk a többi időpontot:


Január 12.
Február 9.
Március 9.
Április 13.
Május 11.
Június 15.


www.facebook.com/muvelodesiszint

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene müszi lemezbörze

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr345680662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása