Tó, part van, fesztivál, zene, sör lesz - Kezdődik a Bánkitó Fesztivál - BackstageBass

Írta: borso.

Tó, part van, fesztivál, zene, sör lesz - Kezdődik a Bánkitó Fesztivál

2013.07.19. 11:31

bank.jpg


Hogy mi lesz és mi nem lesz a Bánkitó-partján, azt egy nagyon frappáns blokkban kifejtették a szervezők. Szóval ha egy neonreklám-tábla alatt szeretnél gyűrni egy dögös macát, aki egyébként előtte még termékmintákkal kenegette magát a nagyszínpad közepén, miközben a VIP-páholyban éppen fekvenyomó fiatalemberek megpróbálják megfejteni a szlogen szó jelentését, miközben megcsillan a szemükben az óriáskerék fénye - na, ha ez van, akkor nem szükséges elindulnod. Viszont, ha lenne kedved eltölteni pár napot jóidőben, tóparton, zenével, közösségi programokkal, kutyákkal, kacsákkal, akkor július 19-én juss el biciklivel, busszal, autóval, sétálva, fókában, valahogy Bánkra, és maradj is ott. Mi most kedvet csinálunk hozzá, zenei ajánlónk következik, a teljesség igénye nélkül, három blokkban, nem véletlenül.

(Lesz: zene, sör, részvétel, játék, kutyák, gyerekek, Bánkitó-eye, deszka stég, kacsák a tóban. Nem lesz: szlogen, neon reklám, termékminta, bankszínpad, óriáskerék, dögös macák, VIP páholy.
forrás: tekerjatora.hu)

 








www.facebook.com/bankitofeszt

Event

www.tekerjatora.hu

Programok

Jegy

Letölthető programfüzet

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert fesztivál bánkitó

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr125405385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása