Fesztiválok itthon, David Bowie otthon - a Bermuda kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Fesztiválok itthon, David Bowie otthon - a Bermuda kedvencei

2013.05.07. 16:24

berm.jpg


www.facebook.com/bermuda.hello


Monte Carlo után egy évvel bekerült London is a képbe longboarddal, napsütésben és Budapesten. A Mórocz Tamás, Urbán Dániel és Török Máté felállásban működő Bermuda zenekar negyedik száma csak egy plusz pont ahhoz, hogy kikérdezzük a bandát, ti pedig közelebb kerüljetek hozzájuk.



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



KÖNYVEK


Mostanában leginkább zenei témájú könyveket olvastunk. Tim Burgess-nek, a Charlatans énekesének önéletrajza Tellin' Stories címmel. Vagy épp David Byrne, a Talking Heads énekes írt egy érdekes könyvet a zene és a mögötte húzódó dolgok működéséről How Music Works címmel. És hogy valami hazait is említsünk, Trenka Csaba Gábor Egyenlítői Magyar Afrika című regénye nem túl ismert, de annál jobb, Karinthy Ferenc három kötetes naplóját minden évben érdemes előszedni, Balázs József: Fábián Bálint találkozása Istennel pedig abszolút kedvenc.



FILMEK


Mostanában kevés igazán jó filmet láttunk, úgyhogy inkább sorozatokat nézünk. Boss, Boardwalk Empire, Mad Men, Walking Dead, Homeland, mind szuperek.



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Egyértelmű kedvencünk az Anker't, ami már ki is nyitott. Egyrészt mert tényleg ez a legjobb a belvárosi szabadtéri helyek közül, másrészt mivel itt megy a nyári partysorozatunk, a GangBang is.



FESZTIVÁL


Igazából itthon szoktunk fesztiválozni, és az általános fanyalgással ellentétben nincs is nagy baj mostanában a programjukkal. A VOLT-on Jamie Woon előtt játszunk, akit biztosan megnézünk, a Balaton Sound bár nem annyira a mi profilunk, de a Justice és a Wu-Tang Clan miatt szerintem biztosan ott leszünk, a Szigeten a Blur pedig szimplán kötelező.



ZENE


Az új David Bowie albumot szeretjük nagyon. Sokat megy a Bastille lemez is. Nagyon jó lett az új Justin Timberlake album, és tulajdonképpen az új Depeche Mode is teljesen rendben van.

A kevésbé pop-os dolgok közül a Woodkid bemutatkozó lemeze tetszik nagyon, de jó lett a hosszú évek után megjelent Kavinsky is. A legfrissebbek közül pedig a Willy Moon lemez és a Wavves a kedvenc.

  



Ez az új Daft Punk dalhoz készült fanvideo, de annyira profin lett összevágva az Electroma filmből, hogy imádjuk. Rengetegen várják a lemezt, sokan meg fanyalognak hogy túlhype-olt. Utóbbi görcsölés tök érthetetlen, laza a dal és nincs azzal semmi gond, hogy valaki képes ilyen hatalmas várakozást generálni a lemeze köré.



KONCERTAJÁNLÓ:


Bermuda a VOLT fesztiválon

2013. július 5. (péntek)

Sopron

 


Nemrég jelent meg a Bermuda új videóklipje a London című számukhoz, amit miután megnéztél, le is tölthetsz itt:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló bermuda

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr575285779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása