Angol garázsrock magyar dobossal - a Bad Guys kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Angol garázsrock magyar dobossal - a Bad Guys kedvencei

2013.02.20. 10:18

bguys.jpg


badguys.bandcamp.com

Facebook


A brit Bad Guys igazi részeges angol rock and roll banda, akik mindent elmond, hogy a kissé rövid facebookos bemutatkozásukban a sikerek közé sorolják egy csomó biztonsági őr felhergelését és egy rakás rendőri bírság begyűjtését. Zenéjükben egyesül a garázsrock barkácsösztöne, a brit stoner hagyaték és a Kard ki kard! attitűddel rendelkező, őszinte, pofába mászós rock and roll. Az együttes olyan kultikus bandák voltak hatással, mint a Sleep, az Electric Wizard és persze a Black Sabbath, de akár a Valient Thorr szigetországi kistestvéreként is jellemezhetnénk őket. Azt mondtuk már, hogy a dobos egyébként magyar?

forrás: Facebook


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal



KÖNYVEK


Tamas

Isaac Asimov : Pebble in the sky

Pj

Asimov: The Foundation Trilogy

Dave

Neil Young autobiography

Stu

Jodorowsky/Moebius: Madwoman of the Sacred Heart



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


The Rochester Castle - Stoke Newington



ZENE


Mahavishnu Orchestra, High On Fire, Henge, Harvey Milk, Blue Cheer



KONCERTAJÁNLÓ:

Új koncertsorozat indul Budapest egyik első romkocsmájában, az azóta megújult Kuplungban, amely a belváros legnagyobb élőzenére is alkalmas színpadával rendelkezik. A február 20-án induló over!over! keretein belül Magyarországra érkezik a brit Bad Guys, akiknél mocskosabb garázsrock banda kevés van szerte Angliában, előttük pedig a hazai stoner rock rosszfiúi, a Haunebu zenél, utána pedig a Gumipop kettéválásával megalakult Psycho Galore DJ-zik Németh Jucival (Nemjuci) szóval február 20-án zajos garázsrocktól és seggrázós punkzenétől lesz hangosan a belváros, ahol már egyébként is ideje volt, hogy végre történjen valami igazán rossz dolog.

 

Bad Guys (UK)
Haunebu


2013. február 20. (szerda)
Kuplung

21:00-22:00 Vetítés
22:00-23:00 Haunebu
23:00-23:30 Psycho Galore
23:30-00:30 Bad Guys (UK)
00:30-01:30 Németh Juci dj set
01:30- Psycho Galore

 



Itt egy videó is, hogy közelebb kerüljünk a bandához:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert kuplung bad guys

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr755093396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása