Ingyen pia egy fotóért - BackstageBass

Írta: borso.

Ingyen pia egy fotóért

2013.01.21. 15:20

Hegy_fellepok_headline_.jpg


Nyerj saját fesztiválkocsmát a Hegyalján!

 

 

Egy borral, pálinkával, sörrel fullosan feltöltött saját fesztiválkocsma, ahol nem kell fizetni, és ahol az egész baráti társaság egy teljes napig együtt bulizik a kedvenc zenekarával – nincs az országban olyan fesztiválozó, akinek a vágyai között ne szerepelne ez. A Hegyalja Fesztiválon most bárki megnyerheti az álomdíjat, aki megmutatja képben vagy filmen a Hegy' régió kúlfaktorait. Beleírja vagy belerajzolja a hóba, megmutatja, elmutogatja, elgitározza, eltáncolja, lerajzolja, elénekli, szerinte mi a legjobb dolog a keleti oldalról.


Akik a legötletesebb módon kiáltják világgá, mutogatják el, rajzolják le, gitározzák el, mi a legvagányabb, a legmenőbb, a legjobb dolog szerintük Szabolcsból és Borsodból, majd fénykép vagy video formájában mindezt rögzítik, és elküldik a mikocsmank@hegyaljafesztival.hu e-mail címre, az idei Hegyalján igazi királyként bulizhatnak. A 4 legjobb anyagot beküldő csapat ugyanis a fesztiválon egy sörrel, borral, pálinkával folyó saját fesztiválkocsmában pöröghet végig egy napot. A szerencsés Mi Kocsmánk nyertesek a Scooter vagy a Down koncertjére így már ingyen tokaji borral, szabolcsi pálinkával és borsodi sörrel melegíthetnek be barátaik és kedvenc zenekaruk társaságában. A Mi Kocsmánk versenyről további infókért katt a Hegy' facebook-oldalára.


Június 25-30. között, 14. alkalommal élvezhetitek a Tiszát, a tokaji borokat, a legizgalmasabb külföldi csapatok és magyar zenészek koncertjeit egyszerre. Itt ünnepelhetitek meg a vizsgaidőszakot, vagy az érettségi után végre felszabadultan tombolhattok kedvenc zenekarotok koncertjén, hiszen 2013-ban a Hegyalja nyitja a nyarat.

Több mint 200 fellépő, hajnalig tartó pörgés, evezés, színház, strandolás, boros pincék, izgalmas beszélgetések, az ország legjobb arcaival. 2013-ban a nyár egy igazi fesztivállal és igazi arcokkal indul Rakamaz-Tokajon.



forrás: www.hegyaljafesztival.hu

www.facebook.com/hegyaljafesztival

www.youtube.com/hegyaljafesztival


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert fesztival hegyalja fesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr275030638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása