Családon belüli punk - a Wattican Punk Ballet kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Családon belüli punk - a Wattican Punk Ballet kedvencei

2012.10.16. 11:41

wpb1.jpg


www.facebook.com/watticanpunkballet


soundkitchen.hu/istallo/wattican-punk-ballet


WATTICAN PUNK BALLET

 

A Wattican Punk Ballet nevű lehengerlő örmény geg-tánc-punk duó tagságát két testvér alkotja, Karen, a férfi, és Gaya, a nő, vagyis az a két Arutyunyan testvér, akik felénk leginkább a legendás örmény pszichedelikus zenekar, a Deti Picasso két oszlopaként vált ismertté.

Zenéjükben megannyi különös elem keveredik izgalmas és lenyűgöző egységgé: találunk benne pszichedelikus rockot, táncos punkot, eltorzított és kiforgatott pop hatásokat, valamint színpadi megjelenésükben szinte színházi megoldásokat, húzásokat. Gaya és Karen a duó-formációra szabott zeneszerzési, előadási és kreativitási határait feszegetik.

A zenekar bátran és ezer színben vegyíti a nyers erőt, a funky diszkó ritmusokat és a kaukázusi zenei hatásokat egy elképesztő energiájú koncertélménnyé. Szinte minden egyes számban más és más hangszeren játszanak, hol gitáron, hol billentyűs- vagy ütőhangszeren, olykor felvett loopokat, vagy ritmustöredékeket használva fel abból a célból, hogy minél dinamikusabb és sokszínűbb show-t valósítsanak meg.


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal


KÖNYVEK


Cervantes: Don Quijote

Örményország történelme



KOCSMA, KLUB, ÉTTEREM


Jedermann

Roham

Pirítós

Toldi


ZENE:


Bat for Lashes, Iggy Pop, Grencso Bio Kollektiv, Haunebu, Rotfront


Következő koncert, amire nagyon vár a zenekar:


Wattican Punk Ballet live / Kimchi (Holalo) dj set


2012.10.18. (csütörtök)
Mappa Klub (Budapest, 8. ker. Liliom utca 41.)


Saját videót is kaptunk:

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert mappa wattican punk ballet soundkitchen

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr534851280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása