Utoljára szabadtéren az Anselmo Crew - BackstageBass

Írta: borso.

Utoljára szabadtéren az Anselmo Crew

2012.09.18. 06:52

ac_.jpg


A nyár utolsó szabadtéri bulija szerdán, töki pompossal és az Anselmo Crew-val!

 

Világzene a javából: némi latin vérperzsdítés, fűszerezve török dallamokkal és afrikai ritmusokkal - ez várható az Anselmo Crewtól. Az átalakult formációval szeptember 19-én színpadra lépő zenekar letisztult zenei hangzást és dinamikus bulit ígér.



ANSELMO CREW - KOBUCI KERT

2012. szeptember 19. (szerda)

Kezdés: 20 óra



Az Anselmo Crew-t 2002-ben alapította az épp Új-Zélandon utcazenészként kalandozó énekes, saz-os, tangóharmonikás Sub Anselmo, és az oda épp Ázsiából érkezõ Tommaso Anselmo basszusgitáros, majd hazatérvén, szintén kalandozó kedvû zenészekkel létrehozták az urbánus world music legszélesebb palettáját felvonultató kommandót, mellyel mai városi tánczenékbe oltják a Föld kontinenseinek autentikus zenei hagyományait Latin-Amerikától Törökországon át Afrikáig. 3 nagylemez, és 10 válogatásalbumon (többek közt a Putumayo és a SONY kiadványain) való közremûködés után új felállással, s régi tagokkal leselkedtek az új évtizednek. A 2010-ben 9-rõl 5 tagúra zsugorodó, majd 2011-ben MC Guachoval kiegészült zenekar a zeneszerzõ és frontember Sub Anselmoval megtartotta zeneileg mindazt, ami az Anselmo Crew-t sokak kedvenc bulizenekarává tette, de a fúvosokat elhagyva egy még mobilisabb, és energikusabb formáció lépett a helyére.

Itt pedig megnézheted, mit hallgat, néz, olvas és hova jár a zenekar, kedvencekért kattints!

 



Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló koncert anselmo crew kobuci kert

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr684784210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása