Pesti disznóságok a hétköznapokban atléta és cicanadrág nélkül - a The Kolin kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Pesti disznóságok a hétköznapokban atléta és cicanadrág nélkül - a The Kolin kedvencei

2012.03.14. 12:31

 


Legutóbbi lemezbemutatójukon a falon és a padlón is volt valami különleges, de nem az első tíz sor egyenruhás lányközönségére kell gondolni, akik egyszerűen megőrülnek a méretes csuklópánttól, a bajusztól és valószínűleg a turbántól is, és nem is egy hatalmas The Kolin molinóra. Ez zajlik egy koncerten, de persze vannak olyan pillanatok, amit mi sem látunk, akkor van olyan, hogy olvasnak, esznek, filmet néznek a The Kolin tagjai!

 

A The Kolin legmenőbb 3D klipjét, legutóbbi lemezbemutatójuk holografikus padlóvetítéses videóját és Márkó üzenetét a bejegyzés végén találjátok!

www.kolinmusic.com
www.facebook.com/thekolin


Könyv
Legutóbb egy Muse és egy Depeche Mode könyv járt körbe, most ezek a szakmai könyvek a közös irodalmi pontok mindhármunk életében.


Film
A zenekar egyhangúlag megszavazott kedvenc filmje az Életrevalók, amelyek hárman négyszer láttunk. De a Némafilmes is nagyon tetszett, bár ennek a zenekar kétharmada csak a trailerét látta.


Kocsma, klub, étterem
Most a Pesti disznó a kedvencünk.


Zene
A Black Keysről mi sem maradhattunk le, és mindhármunkat kezdenek megtámadni a hatvanas évek. De persze az új Die Antwoord is megszólal hétvégén, közvetlenül M.I.A. után, aki miatt komolyan gyakoroljuk a kocsival való kétkerekezést.

Black Keys 


Die Antwoord
 


 

M.I.A



Márkó üzeni:
 Április 6-án játszunk az A38-on egy menő dán zenekarral, az LSD on C.I.A.-vel, akikkel közös dán turnéra megyünk május végén. Másnap, április 7-én játszunk Pécsett a Pécsi Est Caféban. Mindkét koncert lemez- és dobosbemutató koncert lesz, ahol minden belépőhöz ingyen letölthető vadonatúj szám jár, és minden CD és motivációs tárgy féláron lesz, hogy szeressetek!
 

Ilyen a legmenőbb 3D klipünk:


És ilyen a legutóbbi lemezbemutatónk holografikus vetítéssel és interaktív padlóvetítéssel, figyelj:

 

Szólj hozzá!

Címkék: kolin

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr944316011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása