Nincs semmi konkrétum, csak zene legyen - Nils Petter Molvaer kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Nincs semmi konkrétum, csak zene legyen - Nils Petter Molvaer kedvencei

2012.05.17. 11:14

 


Egy norvég trió, egy mindenféle formában elismert trombitás bandavezérrel, aki nem más, mint Nils Petter Molvaer. Jazz, ambient, elektronikával vegyített rock, és a norvég Miles Davis-ként emlegetett Nils Petter Molvaer, aki május 19-én az A38 hajón a magyar közönségnek is megmutatja legújabb munkáját, a Baboon Moon című lemezt, de előtte még a kedvenceit is itt és most.
 

www.nilspettermolvaer.info 

www.hoppermanagement.com



Könyv

Szeretem a költészetet és Murakamit, de vannak még más kedvenceim is. Most csak alkalmanként tudok olvasni, remélem június-július környékén több időm lesz rá, amikor nyaralok.



Film

A Drive nagyon jó, de várom már az új Ridley Scott filmet is.

 


 



Kocsma, klub, étterem

Változó, hogy hova megyek szívesen. Van egy jó sushi étterem Osloban, Grunerløkkban. Másrészről, mivel sokat utazom nem nagyon járok oslói éttermekbe. Remélem Budapesten találok néhány kellemes éttermet és bárt, ez lesz ugyanis az utolsó fellépésem.



Zene

Semmi konkrét. A jó zenét szeretem, bármit Bachtól Gillian Welchig.
 

 

 


 

Polar Beat: Nils Petter Molvaer (NO), Barabás Lőrinc Quartet

2012. május 19. (szombat), A38

 

A magyar közönségnek minden jót kíván és, amit küld Nils Petter Molvaer az egy oslói koncertjének videója (Vigeland Mausoleum, Oslo):

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nils petter molvaer

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr384520895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása