Sör és Fű a házban - BackstageBass

Írta: borso.

Sör és Fű a házban

2014.11.25. 10:15

soresfu.jpg

 

Valamikor év elején futottunk bele első körben Feri, Imi, Laci projektjébe, aztán jött a csodás Bánkitó Fesztivál és egy hátizsákos koncertfélevalami velük, majd később az infó, hogy november végén jön az Enter the SÉF. Mindeközben az ASAN is belépett a képbe és megkezdte Laci, Imi és Feri terveinek ápolgatását. A Sör és Fű lemeze így került ki a nagyvilágba néhány napja, de még mielőtt szólnánk, hogy amúgy ingyen letölthető, kötelező megjegyeznünk, hogy nekünk azért is tetszik az Enter the SÉF, mert a zenei alapokért többek között Yapo, Slow, Suhov, Zomblaze a felelős. És így még nem is teljes a lista. Az ASAN gondozásában kijött lemez most hirtelen ingyen a tiétek is lehet. Tölteni, hallgatni, véleményezni. 

 

És hogy ne legyen hiányérzet, itt a lista:

1. Enter (prod. by Yapo)
2. Odanézz (prod. by Dj Slow)
3. Wildok (prod. by IMI)
4. Budapest (prod. by Suhov)
5. Belust (prod. by Lustabítek)
6. Másik (prod. by Suhov)
7. Skit
8. Space jam (prod. by Suhov)
9. Wildok2 (prod. by Dj Slow)
10. Murderan (prod. by Dj Slow)
11. Necces (prod. by Zomblaze)
12. Escape (prod. by Yapo)
13.

 

 

 

LETÖLTÉS

 

Facebook

Bandcamp

Soundcloud

Youtube

ASAN

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló asan sör és fű

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr556927659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása