Bohém mesevilág a színpadon - Antonia Vai kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Bohém mesevilág a színpadon - Antonia Vai kedvencei

2014.09.18. 12:17

av1.jpg

 

Antonia Vai és kis csapata nemrégiben kezdett el nagyon aktívan működni Budapest klubjaiban. Ehhez pedig ugye kellenek a friss dalok, amiből már össze is állt az album, Stories After Bedtime címmel, ami a hajón bemutatózik szeptember 20-án. Következzen az, hogy kerüljünk közelebb Antoniához a kedvenceivel. De hogy teljes legyen a kép, itt egy rövid leírás az énekesnőről (forrás: a38.hu):

"Antonia Vai svéd származású énekesnő-dalszerzőt Bohém souldívának szokták nevezni, miközben alapvetően folkos, akusztikus, gazdagon ritmizált, költői darabjai gyönyörűen egyensúlyoznak a melankólia és a dinamizmus határán."

www.facebook.com/antoniavai
soundcloud.com/antoniavai
youtube.com/mizarumusic



Könyvek


Charles Bukowski művei és az erotikus regények.

 



Filmek


Nemrég újra felfedeztem A faun labirintusa című filmet. Van valami melankolikus varázslat benne, az ilyen mindig közel állt a szívemhez.

 



Kocsma, klub, étterem


Amikor Budapestre jövök, és kávéról van szó, akkor a Massolit a kedvenc, ha vacsora, akkor a Bordo, pedig piálás, akkor a Telep.

 



Zene


Bohemian Betyars

 

  

 

 



Fesztivál


Iboga Festival (Valencia), ez egy balkáni-ska fesztivál. És a Pride, bármelyik városban.



Legközelebbi koncert:


Antonia Vai lemezbemutató

2014. szeptember 20. (szombat)
A38

EVENT



Antonia ajánlásával:

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló a38 antonia vai

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr326702099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása