Szülinapi elektronika - BackstageBass

Írta: borso.

Szülinapi elektronika

2014.09.17. 10:08

marquee number - 6.jpg

Budapest, Nagymező utca, Instant és a hatodik szülinap alkalmából szuper programok egészen a hétvégéig. Még ha minimál ingert sem érzel, hogy megtudd, kik ők, akkor érezz, és csak indítsd el a lejátszókat. Amúgy az esemény mögött a Selected Sounds csapatát lehet keresni. 


PROGRAMOK

 

SZEPTEMBER 18. (csütörtök)


iTAL tEK (UK)
Headshotboyz, Seres aka. Tempo, Gumilap(Dubphase)

Ital Tek-bio (forrás: Event)

Ital Tek 25 éves DJ, producer és kiadótulajdonos Brigthonból. 2007-ben leszerződött a legendás Planet Mu kiadóhoz, azóta rendületlenül szállítja elképesztően egyedi és friss hangzású post-dubstep zenéit, melyeket több műfajból gyúr össze, úgymint dallamos elektronika, hip-hop, vagy techno.

soundcloud.com/ital-tek
www.facebook.com/italtek/
www.facebook.com/headshotboyz
www.facebook.com/serestempo

 

 

 

SZEPTEMBER 20. (szombat)


OM UNIT (UK, EXIT RECORDS)
Yapo, Zomblaze, 6T (iamyank & skrude), planetmalcolm, Zosha, Nnothing

OM UNITról kicsit több (forrás: Event):

Om Unit manapság az egyik legelismertebb név az underground elektronikuszenei bizniszben. A londoni jungle , footwork és hip hop megszállott Kode9 kiadójánál kezdte a pályafutását egy remixel ahonnan egyenes út vezetett a Fabric válogatásán való szerepléshez. Első pár ep megjelenése mellett Phillip D Kick néven jungle klasszikusok footwork újraértelmezéseit is nagy lelkesedéssel fogadta a közönség. Ezek után a Tectonic és a Project Mooncircle kiadók, valamint a RedBull Music Academy tagság sem meglepő állomás. Számos kislemeze után 2013-ban a Civil music gondozásában megjelent első albuma ’Threads’ címmel. Az évek során olyan nevekkel dolgozott együtt mint Machinedrum, Blue Daisy, Daedelus, Fracture, Danny Breaks, Ital Tek vagy épp Shigeto.

www.facebook.com/omunit
soundcloud.com/omunit
soundcloud.com/yapobeats
soundcloud.com/zomblaze
soundcloud.com/6tbeats
soundcloud.com/planetmalcolm
soundcloud.com/zosha
soundcloud.com/dolbyroll
www.facebook.com/godasanarchitect

 

 

SZEPTEMBER 17. (szerda)


Synkro (UK)
iamyank, 9b0, Subotage


Synkro-ról némi bio (forrás: Event)


A manchesteri Synkro érzelmes, mégis okos UK Bass/elektronika szerzeményeivel évek óta stabilan tartja magát az underground színtér figyelmének középpontjában. A The XX-nek készített remixével szélesebb körben is ismertté vált, a 'Look at yourself' című slágerével pedig stílusokon átívelő elismertségre tett szert nem csak underground körökben.

 

 

 

 

Synkro Facebook
Synkro Soundcloud
iamyank
9b0
Subotage
6 éves az Instant

 


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló instant synkro

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr626702133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása