Korn, NOFX, Angel Haze - új fellépők a Szigeten - BackstageBass

Írta: borso.

Korn, NOFX, Angel Haze - új fellépők a Szigeten

2014.06.25. 13:53

szigetfk.png

 

 

A Korn mellett – új zenekarként – jön a NOFX, az Angel Haze és a The BossHoss.

 

 

A Korn az újkori metál kultúra legfontosabb zenekarának számít, olyan halhatatlan intézménynek és univerzális referenciapontnak, aminek munkáira rajongók milliói és előadók generációi hivatkoznak. A kilencvenes évek közepén újradefiniálták a metál zenét, több tíz millió lemezt adtak el, két Grammy-díjat nyertek, és nem utolsó sorban olyan halhatatlan slágereket írtak, mint a Blind, a Freak on a Leash, vagy a Falling Away From Me. Z 2013 októberében adták ki az új felvételüket, a The Paradigm Shift-et.

 

 

 

A következő a sorban a NOFX. Veterán kaliforniai punk zenekar, a nyolcvanas és kilencvenes években felnőtt punk generáció ízlését, életérzését, illetve világlátását meghatározó, máig hiperaktív, elnyűhetetlen banda. Több mint húsz éve vannak a pályán, ezalatt tizenkét stúdióalbumuk jelent meg, munkáikból milliókat adtak el, zenéjük dallamos, felszabadult, de keményen odaszól minden képmutató és merev nyárspolgári konvenciónak.

 

 



Angel Haze egy fiatal detroiti énekesnő és hip-hip istennő, a világhírű Universal kiadó családfájához tartozó Republic Records üdvöskéje, új csillaga, nagyreményű előadója. Megnyerő, ellenállhatatlan, vagány, laza, szókimondó és belevaló csaj, aki elmondása szerint éppen olyan magabiztos, mint amennyire félénk egyéniség és olyan büszke, mint amilyen szerény jellem. Karrierje két évvel ezelőtt kezdett el felívelni, számai több százezres letöltési mutatókkal rendelkeznek a legjelentősebb netes zenei töltőállomásokon, klipjeit millióan látták a YouTube-on, első szólólemeze pedig Dirty Gold címmel tavaly decemberben jelent meg.

 

 



A The BossHoss 2004-ben alakult héttagú berlini country együttes, akik olyan világslágerekből készített egyedi feldolgozásaiknak köszönhetően lettek népszerűek, mint a Toxic Britney Spears-től, a Hey Ya! az OutKasttól, a Hereos David Bowie-tól vagy a Ring, Ring, Eing a De La Soultól. Stílusukra a legtalálóbb megnevezés a country trash punk rock, lemezeikből kivétel nélkül több százezer példányt adtak el és rendszeresen portyáznak Európában: idén végre először a Szigeten is a húrok közé csapnak.

 

 

 

 

PROGRAMOK

 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló sziget

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr126542541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása