Beindult a lakótelepi szövegelés - BackstageBass

Írta: borso.

Beindult a lakótelepi szövegelés

2014.04.16. 10:17

funk2_.jpg


Low budget szotyizás, panel, ami most az egyszer tégla, mondjuk a pingpongasztal és az éjjel-nappali hiányzik kicsit, de legalább a ház előtti padon trécselő helyieket Funktasztikus és haverjai pótolják. Aztán egy gyors helyszíncsere és már a földszint per kettőben vagyunk két vendég, Ganxsta Zolee és Big Daddy Laca társaságában. Ezzel fel is vezettük Funktasztikus két olyan klipjét, amiben minden egyes momentum saját munka. Az Í-Á-Í-Á-Ó és a Rossz karakterek már csak azért is ajánlott, mert akad benne pár nagyon klassz Keleti Blokk és Funkton cucc is, ruhadarabokra kellene koncentrálni.

 

 

 

 


www.funktasztikus.tk

Facebook

Keleti Blokk

Shop

 


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló funktasztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr505869029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása