Nem csak a szerelem fűt - a Vojnits kedvencei - BackstageBass

Írta: borso.

Nem csak a szerelem fűt - a Vojnits kedvencei

2014.04.08. 10:49

vojnits.jpg

 


Kilépve kicsit a reklámzeneszerzői szerepből Vojnits Márton úgy döntött, hogy privát élményeiből építkező dalait is prezentálja, amelyeket a Lost and Found EP-t beszerezve meg is hallgathatunk. Az első körös bemutatkozás a közönség előtt már megvolt, viszont a Confused című számhoz a szerelmes, nagyon szkafanderes videóklip most készült el. A Vojnits zenekar tehát létezik, keressétek a négyszámos lemezt, nézegessétek a klipet és csekkoljátok a kedvenceket.

 


www.facebook.com/vojnitsofficial

 


Ha szeretnél folyamatosan értesülni kedvenceid kedvenceiről, kövess minket a Facebookon is: Backstage Bass Facebook oldal

 



Vojnits Márton
(énekes, gitáros, dalszerző, szövegíró)


Könyv


A könyvekkel ugyanaz a helyzet, mint a zenével.  Elég kimerítő volt az elmúlt félév és könnyed, olvasmányos műveket kerestem. A Game Of Thrones például tökéletes a maga nemében.

Film


Az utóbbi évek terméséből a "A forgatókönyv fantomja", a "Pénzcsináló" vagy az "Egek ura" remek és szórakoztató filmek.


Kocsma, klub, étterem


A Lánchíd söröző a legklasszabb budai kocsma számomra, a Kadarka Bár pedig Pesten a tökéletes borozó. Klubnak a Szimpla, a Doboz, a Fészek és még jó pár hely alkalmas. A valamikori Ráckert azonban nagyon hiányzik a budai éjszakai életből. Étteremnek a Két Szerecsent merném ajánlani, vagy a Parázs Presszót.

Zene


Mostanában olyan előadók albumait hallgatom szívesen, amelyek kikapcsolnak, megvan bennük a mélység, mégis feldobnak, és nem kötik le az embert teljesen.  Ilyen a  The Script, Band Of  Horses és Noel Gallagher.

 

 

 

 

 

 

Fesztivál


Tavaly több napot töltöttem a Montreux –i Jazz Fesztiválon és minden évben ott lennék, ha tehetném.

 

 



Gyöngyösi Gábor
(billentyűk, vokál)

 

Könyv


Nem vagyok nagy könyvmoly, de a jó krimiket szeretem, ha van rá időm. Dan Brown könyveit például nehezen tudom letenni.

Film


Ha visszagondolok melyik film az, amely a legtöbb kellemes órát adta nekem, akkor az a "Van aki forrón szereti".

Klub, étterem


Ritkán járok klubokba, olyankor is inkább a társaság az, ami számít... A kedvenc éttermem az Árnyas. Hihetetlenül jól főznek.

Zene


Lassan kapok rá az újdonságokra, így sok klasszikusnak tekinthető pop-rock előadót kedvelek. Mostanában felfedeztem magamnak egy zseniális amerikai zenekart: Davina and the Vagabonds.

Fesztivál


Nincs személyes kedvencem, annak örülök, ha minél több ilyen rendezvényt látok.



Kész is van a Vojnits bemutatkozó klipje:

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene ajánló vojnits

A bejegyzés trackback címe:

https://backstagebass.blog.hu/api/trackback/id/tr515883836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása